Час підготовки: менше 30 хвилин
Час готування: 30 хвилин
Порції: 6

Інгрідієнти:

55 г масла
2 цибулини, нарізати
2 палички селери, дрібно нарізати
2 моркви, дрібно нарізати кубиками
25 г борошна
1,2 літра курячого бульйону
450 г вареної курки без шкірки
1 ст. л. нарізаної свіжої петрушки
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз

Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ

Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати

Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти

В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу

Показати ще

1. Розтоплюємо масло у великій сковороді на середньому вогні і акуратно обсмажуємо цибулю, селеру і моркву, поки вони не почнуть пом'якшуватися.

2. Перемішуємо в борошні і варимо 2 хвилини. Додаємо курячий бульйон і доводимо суміш до кипіння, помішуючи. Приправляємо сіллю і перцем, потім зменшуємо вогонь до тих пір, поки суміш не закипить, кип'ятимо протягом 10 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.

3. Додаємо приготовану курку і готуємо до прогріву. Додаємо приправу і петрушку і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт швейцарського сирного фондю.