Час підготовки: менше 30 хвилин
Час готування: 30 хвилин
Порції: 3
Інгрідієнти:
200г консервованого нуту
2 ст. л. лимонного соку
2 зубчики часнику, подрібнити
1 ст. л. тмину
щіпка солі
1 ст. л. кунжутної пасти
4 ст. л. води
2 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. паприки
4 пітти
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
1. Зливаємо і промиваємо нут.
2. Змішуємо нут, лимонний сік, часник, тмин, сіль, тахін і воду в кухонному комбайні до кремової консистенції.
3. Додаємо лимонний сік, часник, тмин або сіль за смаком. Викладаємо в обідню тарілку. Змочуємо оливковою олією і прикрашаємо за допомогою нуту.
4. Посипаємо паприкою і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт лосося теріякі.