Час підготовки: менше 30 хвилин
Час готування: 30 хвилин
Порції: 6

Інгрідієнти:

6 яблук
6 маленьких дерев'яних паличок
225 г гранульованого цукру
110 мл води
30 г масла
2 ст. д. золотого сиропу
4 ст. л. нарізаних змішаних горіхів

Приготування:

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще
  1. Наколюємо дерев'яні палички на половину яблука.
  2. Розчиняємо цукор і воду в кастрюлі з товстим дном на м'якому вогні.
  3. Додаємо масло і сироп в суміш і доводимо до кипіння. Продовжуємо кип'ятити, не помішуючи, поки консистенція не досягне 140 градусів.
  4. Знімаємо каструлю з вогню і обережно перемішуємо.
  5. Обережно занурюємо кожне яблуко в ірис, переконавшись, що кожне яблуко добре вкрите, відкладаємо його на деко, покрите антипригарним пергаментом. Запікаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт мигдалевого тарта.