Час підготовки: менше 30 хвилин
Час готування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгрідієнти:
6 яблук
6 маленьких дерев'яних паличок
225 г гранульованого цукру
110 мл води
30 г масла
2 ст. д. золотого сиропу
4 ст. л. нарізаних змішаних горіхів
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Повістка змусить йти до ТЦК, а не у суд: в ухилянтів відібрали останню лазівку
Приготуйте документи: нові правила ідентифікації для пенсіонерів
Українцям масово повертають гроші за комуналку: терміново перевірте усі квитанції
Платитимете всього 1,32 гривні за кіловат: українцям пропонують унікальну можливість економії на комуналці
- Наколюємо дерев'яні палички на половину яблука.
- Розчиняємо цукор і воду в кастрюлі з товстим дном на м'якому вогні.
- Додаємо масло і сироп в суміш і доводимо до кипіння. Продовжуємо кип'ятити, не помішуючи, поки консистенція не досягне 140 градусів.
- Знімаємо каструлю з вогню і обережно перемішуємо.
- Обережно занурюємо кожне яблуко в ірис, переконавшись, що кожне яблуко добре вкрите, відкладаємо його на деко, покрите антипригарним пергаментом. Запікаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт мигдалевого тарта.