Час підготовки: менше 30 хвилин
Час готування: 30 хвилин
Порції: 6-8
Інгредієнти:
300 р борошна грубого помелу
1 ч. л. солі
½ ст. л. розпушувача
1 ст. л. насіння анісу або фенхеля
1 ч. л. меду
30 г масла
Права ТЦК хочуть змінити: чоловіків чекають серйозні зміни
Гороскоп на сьогодні 5 листопада: рутина стрільців, поїздки риб та спілкування раків
Контроль за переказами посилено: навіть дрібні суми можуть призвести до блокування
"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
Приготування:
- Розігріваємо духовку до 200 градусів.
- Насипаємо борошно у велику миску. Додаємо сіль, розпушувач, насіння анісу, мед і масло. Ретельно перемішуємо, потім повільно починаємо додавати 175 мл води, помішуючи, поки у нас не буде м'якого тіста.
- Далі щедро розсипте борошно на робочій поверхні і розкатуйте тісто, поки воно не стане тонким.
- Вирізаємо з тіста кружечки діаметром приблизно 20 см - повинно вийти 6 - 8 кружечків. Вирізаємо невеликі отвори в середині кружечків.
- Поміщаємо хлібці на деко і наколюємо кожен з них виделкою.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яєчного хліба з коричневим соусом.