Час підготовки: менше 30 хвилин
Час готування: 30 хвилин
Порції: 6-8
Інгредієнти:
300 р борошна грубого помелу
1 ч. л. солі
½ ст. л. розпушувача
1 ст. л. насіння анісу або фенхеля
1 ч. л. меду
30 г масла
Популярні новини зараз
Показати ще
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Приготування:
- Розігріваємо духовку до 200 градусів.
- Насипаємо борошно у велику миску. Додаємо сіль, розпушувач, насіння анісу, мед і масло. Ретельно перемішуємо, потім повільно починаємо додавати 175 мл води, помішуючи, поки у нас не буде м'якого тіста.
- Далі щедро розсипте борошно на робочій поверхні і розкатуйте тісто, поки воно не стане тонким.
- Вирізаємо з тіста кружечки діаметром приблизно 20 см - повинно вийти 6 - 8 кружечків. Вирізаємо невеликі отвори в середині кружечків.
- Поміщаємо хлібці на деко і наколюємо кожен з них виделкою.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яєчного хліба з коричневим соусом.