Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2

Інгрідієнти:
100 г сирих спагеті
50g замороженого гороху
2 ч. л. екстра соняшникової олії
½ цибулини, дрібно нарізати
2 копчених бекона, розрізати на смужки шириною 15 мм
100 г дрібних консервованих грибів, нарізати
1 кабачок, розрізати на шматочки
3 ст. л. вершків
15г пармезану, дрібно натерти
морська сіль і мелений чорний перець

Приготування:
1. Наповнюємо велику каструлю водою і доводимо до кипіння. Додаємо макарони в каструлю і варимо 10 хвилин або у відповідності з інструкціями на упаковці. Додаємо горошок і варимо ще 2 хвилини.
2. Тим часом, нагріваємо олію у великій, антипригарній сковороді. Додаємо цибулю, бекон, гриби і кабачок і приправляємо сіллю і перцем. Обсмажуємо на середньому вогні протягом 5 хвилин, часто помішуючи.

Популярні новини зараз

Вашу квартиру оподаткують по-новому: скільки змусять платити за власне житло

В Україні затвердили тариф на газ до початку опалювального сезону: яка ціна з травня до листопада

На Україну чекає аномальне літо: чим воно може здивувати у 2025 році

Від мобілізації в Україні захистили нові категорії: кого не забере ТЦК

Показати ще


3. Зливаємо макарони і горох і повертаємо в каструлю. Додаємо вершки і суміш бекону в каструлю і тушкуємо на повільному вогні. Коли вершки стануть гарячими, все добре перемішуємо. Посипаємо пармезаном і негайно подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт мигдалевого тарта.