Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
1 зубчик часнику, розділити навпіл
290 мл білого вина
1 ч. л. лимонного соку
225 р сиру, натерти
225 г грюйер-сиру тертого
1 ч. л. кукурудзяного борошна
1 ст. л. кірша
шматочки хліба, нарізати кубиками
Приготування:
1. Натираємо внутрішню частину фондю половинками часнику.
2. Додаємо вино і лимонний сік в каструлю і нагріваємо до кипіння. Зменшуємо тепло і поступово підмішуємо сири до тих пір, поки вони не розплавляться, весь час помішуємо.
3. Змішайте кірш з кукурудзяним борошном. Додаємо до сирної суміші і обережно варимо, поки суміш не стане гладкою - не доводимо до кипіння інакше вона згорить.
4. Використовуючи штирі для фондю, занурте кубики хліба в сир і подавайте.
"Критична" сума – 5000 гривень: банки встановлюють тотальний контроль за клієнтами
Гороскоп на сьогодні, 27 червня: день невизначеності та несподіваних перешкод – прогноз для всіх знаків Зодіаку
Судний день або масовий психоз 5 липня: пророцтво "нової Ванги" змушуєте нервувати, починається вже
Пенсіонерам доплачуватимуть понад 800 грн щомісяця: кому пощастить
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яєчного хліба з коричневим соусом