Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
450 г свіжої журавлини
300 мл портвейну
115 г цукру
125 мл свіжого апельсинового соку
1 ч. л. кукурудзяного борошна
1 ч. л. гірчичного порошку
1 ч. л. лимонного соку
щіпка меленої гвоздики
75 г родзинок
55 г мигдалю
1 ст. л. тертої апельсинової кірки
1 ч. л. тертої лимонної кірки
сіль
Термін дії – 30 днів: у ПриватБанку зробили важливу заяву для власників карток
Двоетапне зростання тарифів у 2026 році: які суми побачимо у платіжках
12 днів із снігом і дощем: прогноз погоди перед Новим роком змусить українців змінити плани
Зміни у зимових канікулах: як будуть відпочивати школярі
Приготування:
- Змішуємо журавлину, портвейн, цукор і апельсиновий сік в кастрюлі на середньому вогні протягом десяти хвилин, поки плоди не розірвуться.
- Змішуємо кукурудзяне борошно, гірчицю, лимонний сік і гвоздику з невеликою кількістю води, щоб зробити пастоподібну консистенцію і перемішуємо в суміш ягід.
- Потім додаємо родзинки, мигдаль, апельсин і лимонну шкірку, тушкуємо протягом п'яти хвилин, а потім охолоджуємо.
На порталі "Знай.uа" ви так само можете знайти рецепт донер кебеба.