Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
450 г свіжої журавлини
300 мл портвейну
115 г цукру
125 мл свіжого апельсинового соку
1 ч. л. кукурудзяного борошна
1 ч. л. гірчичного порошку
1 ч. л. лимонного соку
щіпка меленої гвоздики
75 г родзинок
55 г мигдалю
1 ст. л. тертої апельсинової кірки
1 ч. л. тертої лимонної кірки
сіль
Важливе попередження: водіям змінили правила зупинки на блокпостах
Гороскоп на квітень-2025 для всіх знаків Зодіаку: тертя Козорогів, витрати Дів та нові зустрічі Овнів просто в день народження
Повістку не отримають: список відстрочок від мобілізації розширено, перевіряйте "Резерв+"
Пенсіонерам виплатять майже 900 гривень надбавки
Приготування:
- Змішуємо журавлину, портвейн, цукор і апельсиновий сік в кастрюлі на середньому вогні протягом десяти хвилин, поки плоди не розірвуться.
- Змішуємо кукурудзяне борошно, гірчицю, лимонний сік і гвоздику з невеликою кількістю води, щоб зробити пастоподібну консистенцію і перемішуємо в суміш ягід.
- Потім додаємо родзинки, мигдаль, апельсин і лимонну шкірку, тушкуємо протягом п'яти хвилин, а потім охолоджуємо.
На порталі "Знай.uа" ви так само можете знайти рецепт донер кебеба.