Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
Кедрові горіхи – 125 гр
Сир пармезан – 125 гр, нарізати невеликими шматочками
Базилік – 1 великий аркуш
Часник – 1 зубчик, подрібнити
Оливкова олія – 200 мл
Сіль і перець
Вичавлений лимонний сік
Приготування:
1. Нагріваємо суху сковорідку на середньому вогні. Додаємо кедрові горішки і підсмажуємо їх протягом декількох хвилин, поки вони не стануть коричневими і ароматними.
2. Поміщаємо пармезан в кухонний комбайн і додаємо листя базиліка, часник, підсмажені кедрові горіхи і оливкову олію. Приправляємо до смаку сіллю і свіжим меленим чорним перцем.
3. Змішуємо кілька секунд, поки консистенція не стане гладкою.
4. Додаємо приправи і лимонний сік за смаком.
5. Якщо ви не використовуєте все відразу, ви можете зберігати песто тиждень в холодильнику.
Кінець епохи "бусифікації"? Для ТЦК готують важливі нововведення
Не чекайте – гроші не дадуть: у червні частина українців залишиться без соціальних виплат
Відберуть майже третину виплати: низка пенсіонерів не отримає до 30% пенсії
Мобілізованих масово знімають з військового обліку: у "Резерв+" з'явились загадкові статуси
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт салату з авокадо і помідорами черрі