Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
Ріпакова олія - 1 ч. л.
Фарш з м'яса ягняти (5% жиру) – 400 г
Часник - 2 зубчики, нарізати
Кмин - 1 ст. л.
Коріандр - 1 ч. л.
Цибульний порошок - ½ ст. л.
Копчена паприка - ½ ч. л.
Морська сіль - ½ ч. л.
Чорний перець - ½ ч. л.
Для подачі:
4 коричневі піти
Салат айсберг, подрібнити
¼ червона капуста, порошкоподібна і дрібно подрібнена
½ червоного цибулі, тонко нарізати
Червоний перець - 1 шт, тонко нарізати
Соус чилі - 2 ст. л.
Знежирений йогурт - 4 ст. л.
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
По 3600 грн на руки три місяці поспіль: кільком категоріям українців виплатять допомогу
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Накладаємо фарш у велику миску, додаємо часник, спеції і приправи, перемішуємо руками до тих пір, поки консистенція не стане однорідною. Запікаємо протягом 20 хвилин. Даємо охолонути.
3. В цей же час нагріваємо піту в духовці протягом 5 хвилин.
4. Вимикаємо м'ясо і нарізаємо кебаб тонкими смужками. На піту накладаємо інгредієнти. Додаємо соус чилі і йогурт.
На порталі "Знай.uа" ви так само можете знайти рецепт курки пірі-пірі