Настав час готувати на зиму консервацію. Кожна господиня має свої перевірені рецепти, але іноді хочеться спробувати що-небудь новеньке.
Також домогосподарки нерідко відкладають створення перших консервацій на потім, адже вважають, що це досить складний процес. Але в зворотному переконує вокалістка групи "Неангели" Слава Камінська.
Вона поділилася шалено смачним рецептом аджики на зиму.
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Якою буде максимальна пенсія у 2025 році: чи очікувати українцям на підвищення виплат
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки
Аджика не тільки смачна, але і дуже корисна: вона стимулює процеси травлення, підсилює обмін речовин і володіє противірусним ефектом, що робить її необхідною в часи хвороб.
Тому українські господині щорічно закривають аджику і пробують нові рецепти. Своїм секретом смачної страви поділилася співачка на сторінці в Инстаграмм.
Приготування домашньої аджики не займе багато сил і часу, а її яскравий пікантний смак і аромат буде радувати вас всю зиму. Цей рецепт є базовим, тому кількість перцю чилі ви можете коректувати за своїм смаком, а також доповнити аджику різними прянощами.
Зірка не тільки опублікувала поради, як зробити запашну аджику, але і записала цікаве відео, в якому демонструє всі етапи приготування.
"Вирішила порадувати сімейних найсмачнішою в світі аджикою", – написала Слава Камінська.
Співачка готувала не одна, їй допомагав на кухні її син Леонард, який, ймовірно, і на закупівлю продуктів теж відправлявся з талановитою мамою.
Простий рецепт від Слави Камінської, як приготувати аджику:
Інгредієнти:
- помідор – 2,5 кг;
- солодкий червоний перець – 2 шт;
- гострий червоний перець – 2 шт;
- хрін – 250 г;
- часник – 150 г;
- цукор – 200 г;
- оцет – 200 мл;
- сіль – 100 р.
Спочатку все подрібнюємо за допомогою м'ясорубки. При цьому Слава порадила хрін спочатку порізати на маленькі шматочки, після чого поступово дробити в загальну масу.
Всі інгредієнти потрібно добре перемішати і розкласти по чистим простерилизованным банкам. Аджику закатати кришкою і зберігати в темному прохолодному місці.
Як повідомляв портал "Знай.uа", щоб приготувати смачну пасту, спробуйте приготувати цей гірчично-сирний соус.
Також "Знай.uа" писав, рецепт веганского бургера, який сподобається навіть любителям м'яса.