Звичайні салати - це, звісно, смачно та завжди актуально. Але цьогорічний тренд – салатний рулет!

Він точно стане улюбленцем на будь-якому столі. Для приготування знадобляться наступні продукти:

  • варений буряк – 500 г;
  • варена картопля – 2-3 шт.;
  • варена морква – 1-2 шт.;
  • філе оселедця – 300 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • цибуля – 1 шт. (замаринуйте у суміші: 1 ч. л. оцту + 1 ч. л. цукру + дрібка солі);
  • майонез – 150-200 г.

Овочі можуть бути як вареними, так і запеченими у духовці, на ваш смак.

Приготування

Салатний рулет: фото скрін рецепта

Викладіть на дощечку харчову плівку у два шари, щоб рулет було зручно згортати. Розподіліть рівномірно шар натертого буряка, полийте майонезом.

Популярні новини зараз

В українців масово перевірять житло

Боржників "обчистять" автоматично і без попередження – податкова списує не питаючи

Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла

В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть

Показати ще

Наступний шар – терта картопля, знову майонез.

Далі викладаємо натерту моркву і ще трохи майонезу.

Цибулю маринуємо протягом 10 хвилин і розподіляємо зверху на моркву.

На цибулю накладаємо натерті яйця, змащуємо майонезом.

Салатний рулет: фото скрін рецепта

Завершуємо шаром оселедця.

Акуратно загортаємо всі шари в рулет за допомогою плівки і ставимо в холодильник мінімум на 4 години (бажано на цілу ніч).

Перед подачею перекладаємо рулет на сервірувальну тарілку, знімаємо плівку й готово!

Салатний рулет: фото скрін рецепта

Як вам така ідея? Гості точно будуть у захваті!

Раніше портал Знай писав, як правильно варити пельмені та макарони насправді: кидати в окріп чи в холодну воду.

Крім того, ми повідомляли, що приготувати, коли немає світла: кілька ідей, які не потребують наявності плити.

Також портал інформував, як приготувати скумбрію так, щоб захотіли навіть ті, хто її не їсть, перевірений роками рецепт.