Якщо вам здається, що ви вже пробували всі можливі варіанти паштетів, то рецепт, який переверне уявлення про класику.
Куряча печінка в компанії ароматних слив – це не просто закуска, а справжній гастрономічний флірт. Ніжна текстура, глибокий смак і легка фруктова кислинка роблять страву такою, що гості благатимуть поділитися рецептом.
Паштет із курячої печінки зі сливами
Інгредієнти:
- Куряча печінка - 500 г
- Сливи - 5-6 шт.
- Морква - 1 шт.
- Цибуля - 1 шт.
– Часник – 1 зубчик
– Сіль, спеції за смаком
– Оливкова олія (для запікання)
Як готувати:
-
Розподіліть печінку, нарізані овочі та сливи за формою для запікання. Збризкайте їх оливковою олією, щедро посоліть і додайте улюблені спеції - нехай все просочиться ароматами.
Популярні новини заразПоказати щеТЦК отримали нові повноваження: кому можуть анулювати діючу відстрочку
Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла
Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання
Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень
-
Відправте форму в духовку і запікайте, поки печінка повністю не приготується, а овочі не стануть м'якими і податливими.
Паштет зі сливами, кадр з відео -
Перекладіть все в блендер і подрібніть до ідеально гладкого паштету – нехай вийде повітряна, шовковиста маса.
-
Хочете зробити фурор? Подавайте паштет з томленими сливами. Просто прогрійте їх у сковороді з невеликою кількістю води, за бажання підсипте трохи цукру і дочекайтеся, поки рідина випарується, а самі сливи перетворяться на ароматні, густі ласощі.
Виходить намазка, яку хочеться їсти ложкою. Намажте на теплий багет - і все, вечір вдався.