Хочете влаштувати пікнік, дружню вечірку або спільний перегляд футбольного матчу, і треба приготувати щось смачненьке? Ці крильця, приготовані на грилі або запечені у духовці, - ідеальний варіант для такого випадку.

Крильця, глазуровані пармезаном: фото скрін Ютуб

Для приготування знадобляться наступні продукти:

  • 1 кілограм курячих крилець;
  • 6 столових ложок оливкової олії;
  • 0,5 чайної ложки солі;
  • 0,5 чайної ложки перцю;
  • 100 г вершкового масла;
  • 4 зубчики часнику;
  • 70 г сиру пармезан;
  • 1 чайна ложка сушеного чилі.

Приготування

Очистіть крильця. Розріжте їх по суглобу.

Додайте до крилець сіль, чорний перець та оливкову олію. Ретельно перемішайте.

Популярні новини зараз

ПриватБанк готує нові тарифи: за що доведеться платити

У школах з'являться нові предмети

Непридатних будуть мобілізовувати: ВЛК скасовують статуси ухилянтам, ТЦК вже чекає

Дітей у школах оцінюватимуть по-новому: що зміниться

Показати ще

Крильця, глазуровані пармезаном: фото скрін Ютуб

Застеліть деко алюмінієвою фольгою. Покладіть крильця на решітку та випікайте в духовці 40-50 хвилин за температури 200°C. Переверніть крильця через 15 хвилин випікання.

Після приготування приготуйте пармезанову глазур. Налийте розтоплене масло в миску, додайте пластівці чилі, часник, подрібнену петрушку та тертий пармезан. Змішайте крильця з глазур’ю.

Поверніть крильця в духовку на режим гриля на мить, щоб утворилася хрустка скоринка.

Крильця, глазуровані пармезаном: фото скрін Ютуб

Смачні крильця готові! Подавайте їх гарячими, і повірте, що їх зметуть зі столу за лічені хвилини! Але якщо раптом щось лишиться, то в холодному вигляді такі крильця теж добре смакують.

Раніше портал Знай писав, що до макаронів ви не повернетеся: соковиті овочі, золотиста курка та фунчоза, готуємо за східним рецептом.

Крім того, ми повідомляли, як приготувати вівсянку, якщо немає світла: Клопотенко розкрив хитрий спосіб.

Також портал інформував про манник, який замінить торт: рецепт з малиною для тих, хто любить швидко та смачно.