Це горіхове печиво має насичений смак і чудові хрусткі якості завдяки великим шматочкам арахісу. Крім того, воно дуже поживне завдяки клітковині та корисним жирам, що містяться в горіхах.

Горіхове печиво: фото скрін Ютуб

Для приготування знадобляться наступні продукти:

  • 125 г вершкового масла;
  • 1 склянка (150 г) коричневого цукру;
  • 6 столових ложок (125 г) арахісової пасти;
  • 1 яйце;
  • чашка (150 г) борошна;
  • 0,5 чайної ложки розпушувача;
  • 4 жмені (125 г) арахісу.

Приготування

Помістіть масло кімнатної температури в миску та збийте його з цукром до кремоподібної консистенції.

Потім додайте арахісову пасту та яйц, перемішайте до однорідності.

Популярні новини зараз

Головне за 18 жовтня: нові правила у школах, наступ з Білорусі та чергові обмеження світла

Готуйте грілки та теплий одяг: в Міненерго зробили заяву про початок опалювального сезону

Правило трьох місяців: чи зникне розшук ТЦК автоматично за строком давності

Опалення не більше 6 годин на день: правила, які шокували багатьох українців

Показати ще

Додайте борошно та розпушувач, перемішайте з сумішшю за допомогою міксера на низькій швидкості.

Додайте арахіс, перемішайте все ложкою або лопаткою, поки арахіс рівномірно не розподілиться по всьому тісту.

Горіхове печиво: фото скрін Ютуб

За допомогою чайної ложки викладіть печиво на деко, застелене пергаментним папером.

Випікайте при температурі 190°C у режимі "верх-низ" протягом 15-16 хвилин, доки краї печива не стануть золотисто-коричневими.

Горіхове печиво: фото скрін Ютуб

Щойно вийняте з духовки печиво буде м’яким, зачекайте 5 хвилин, а потім перекладіть його на решітку, щоб воно повністю охолонуло.

Приготування такого печива не займе багато сил та часу. То ж це гарний варіант для тих, хто не має часу на довге перебування на кухні або просто має інші цікаві справи.

Раніше портал Знай писав про повітряні сирні ватрушки з персиком та йогуртом: рецепт десерту, який тане у роті.

Крім того, ми повідомляли про осінній салат з гарбузом та волоськими горіхами: сезонна страва, у яку ви закохаєтеся, рецепт.

Також портал інформував про золоту осінь у кожному укусі: гарбузове печиво без цукру, яке тане в роті, рецепт.