Якщо вам здається, що курячі шлунки – це нудно та прозаїчно, спробуйте приготувати їх по-корейськи у вигляді хе.

Усього кілька простих інгредієнтів і кілька годин – і у вас на столі виявиться страва з гостринкою, хрумкою текстурою та неймовірним ароматом. Така закуска ідеально підійде до гуляння або стане оригінальним доповненням до вечері.

Хе з курячих шлунків, кадр з відео

Інгредієнти:

  • Курячі шлунки – 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Соєвий соус – 2 ст.
  • Оливкова олія – 2 ст.л.
  • Оцет 9% - 1,5 ст.
  • Сіль та чорний мелений перець – за смаком
  • Приправа для корейської моркви – 1 год. (за бажанням)

Як готувати:

  1. Підготовка шлунків. Залийте курячі шлунки водою, доведіть до кипіння і зніміть піну. Трохи підсоліть і варіть близько півтори години, поки вони не стануть м'якими. Дайте їм повністю охолонути і наріжте тонкою соломкою.

  2. Овочі та обсмажування. Моркву натріть на тертці корейських салатів. Цибулю наріжте півкільцями та обсмажте на оливковій олії до золотистості.

    Популярні новини зараз

    Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків

    Відключення світла і сильні морози: як будуть діяти графіки

    В українців перевірять житло – прийдуть додому

    Стануть непридатними: лічильники електроенергії доведеться замінити

    Показати ще
  3. Складання салату. У глибокій мисці з'єднайте моркву, нарізані шлунки, обсмажену цибулю та подрібнений часник. Влийте соєвий соус і оцет, додайте приправу, поперчіть і за необхідності підсоліть.

    Хе з курячих шлунків, кадр з відео

  4. Прес та витримка. Добре перемішайте, накрийте тарілкою, встановіть невеликий гніт і відправте хе в холодильник мінімум на годину (краще на три) - за цей час воно просочиться уподобаннями і стане особливо апетитним.

Перед подачею просто перекладіть хе на гарну страву – і частування готове.

Хе з курячих шлунків, кадр з відео

Нагадаємо про курячі відбивні під шапкою сиру: осінній рецепт, який пахне затишком і хрумтить скоринкою.

Раніше ми повідомляли про гарбузовий крем-суп з каррі, який зігріє восени: яскравий, ароматний і підходить навіть для вегетаріанців, рецепт.