Якщо ви думали, що звичайні млинці це все, що може запропонувати ранок, приготуйтеся до відкриття.
Марокканські млинці вражають своєю неймовірною легкістю, а смак - легкий, ніжний і солодкуватий. Вони буквально тануть у роті і ідеально підходять як до меду, так і до сметани або улюбленого варення.
Що вам знадобиться:
- Тепле молоко – 300 мл
- Тепла вода - 300 мл
- Сухі дріжджі – 1 ст. л.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Яйце - 1 шт.
- Манка — 125 г
- Борошно - 300 г
Як приготувати:
-
З'єднуємо тепле молоко та воду, додаємо дріжджі та трохи меду (можна цукор - вибір за вами).
-
Втручаємо яйце, манку, борошно, розпушувач і дрібку солі. Залишаємо тісто в теплому місці на 30-60 хвилин, щоб воно стало легким та пишним.
Популярні новини заразПоказати щеУ школах хочуть зробити платним навчання для деяких дітей
Зима без снігу? Синоптики попередили, що Україну чекає "м’який сюрприз" від погоди
Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень
Заплатите комуналку і за себе, і за інших людей: українці залишаються із чужими боргами
Марокканські млинці, кадр з відео -
Смажимо на сухій сковороді: 1 хвилину з одного боку і всього 15 секунд з іншого - і млинець готовий.
-
Відразу подаємо з м'яким вершковим маслом та улюбленими добавками.
Порада від шефів: спробуйте чергувати мед із ягідним варенням - кожен шматочок буде маленьким святом для смакових рецепторів.
Ці млинці не просто їжа - це можливість почати день з радістю та легкістю, які дарують лише справжні марокканські рецепти.
Нагадаємо про секретну пасту з куркою, яка тане в роті: готуємо за 20 хвилин, рецепт.
Раніше ми повідомляли про теплий рецепт для осіннього, дощового дня: гарбузовий хліб, що тане в роті.