Хочеться солоденького, але без почуття провини? Ці лимонні цукерки - ідеальний варіант: ніжні, освіжаючі і без доданого цукру.

Готуються вони простіше простого, а смак як у дорогих магазинних десертів.

Лимонна цукерка, кадр з відео

Що знадобиться:

  • кеш'ю - 150 г
  • лимон — 1 шт.
  • мед — 2,5 ст. л.
  • щіпка солі
  • мигдальне борошно - 50 г
  • білий шоколад без цукру - 150 г

Як приготувати:

  1. У блендері подрібніть кешью з медом, сіллю, соком половини лимона і цедрою лимона до кремової текстури.

    Лимонна цукерка, кадр з відео

    Популярні новини зараз

    З житла можуть просто виселити: що загрожує власникам

    Запасайтеся павербанками, ліхтариками та робіть запас їжі: українців попередили

    Ухилянтам залишилося 15 днів: що чекає

    Перерахунок пенсії: хто отримає на 2 тисячі гривень більше

    Показати ще
  2. Перекладіть суміш у миску, додайте мигдальне борошно і замісіть м'яке тісто.

  3. Розділіть на 12 шматочків, скачайте кульки та відправте їх у морозилку на 30–40 хвилин.

  4. Розтопіть білий шоколад і зануріть у нього охолоджені цукерки.

  5. Дайте шоколаду застигнути - і насолоджуйтесь!

Хрумка оболонка, цитрусова свіжість і ніякого борошна чи цукру — лише горіхи, лимон та медова насолода.

Лимонна цукерка, кадр з відео

Нагадаємо про оладки, як із кухні Хогвартсу: рецепт осіннього чаклунства з яблуками.

Раніше ми повідомляли про незвичайні млинці зі смаком вафельних трубочок: смачно і зі згущеним молоком, і просто так, рецепт.

Також не зайвим буде зливове чаклунство від одесита: як приготувати густе варення, від якого не відірвеш ложку. Одесит відкрив секрет ідеального варення з угорці: без води, лише фруктовий сік, терпіння та трохи магії на плиті. Ложка стоїть сама, аромат розквітає на кухні.