Хочете швидке і поживне перекушування, яке замінить нудні бутерброди? Спробуйте цю ніжну білкову намазку - поєднання вершковості, горіхової текстури та свіжості зелені робить її ідеальною як для сніданку, так і для вечірніх посиденьок з чаєм.

Білкова намазка, кадр з відео

Що знадобиться:

  • 300 г консервованої квасолі
  • 30 г вершкового масла
  • 2 плавлені сирки
  • 2 варені яйця
  • 20 г волоських горіхів
  • 1 зубчик чеснока
  • пучок петрушки
  • сіль та перець за смаком

Як приготувати:

  1. Злийте рідину з квасолі, але не викидайте її - вона ще знадобиться.

  2. Відправте квасолю, яйця, плавлені сирки, горіхи, олію, часник та зелень у блендер. Збийте до ніжної пасти.

    Білкова намазка, кадр з відео

    Популярні новини зараз

    Перерахунок пенсії: хто отримає на 2 тисячі гривень більше

    Проведіть ревізію у гаманцях: Нацбанк виводить з обігу частину монет

    Порошенко використав похорон Парубія для цинічної політичної самореклами – експерт

    Перевірте свої долари: які банкноти слід негайно обміняти

    Показати ще
  3. Якщо консистенція здається занадто густою, підлийте трохи квасоляного соку - це додасть потрібної м'якості.

  4. Обсмажте скибочку хліба до золотистої скоринки і щедро змастіть готовою намазкою.

Виходить універсальна паста: намазуйте її на тости, додавайте в лаваш або подавайте як дип до овочевих паличок.

Білкова намазка, кадр з відео

Нагадаємо про оладки, як із кухні Хогвартсу: рецепт осіннього чаклунства з яблуками.

Раніше ми повідомляли про незвичайні млинці зі смаком вафельних трубочок: смачно і зі згущеним молоком, і просто так, рецепт.

Також не зайвим буде сливове чаклунство від одесита: як приготувати густе варення, від якого не відірвеш ложку. Одесит відкрив секрет ідеального варення з угорці: без води, лише фруктовий сік, терпіння та трохи магії на плиті. Ложка стоїть сама, аромат розквітає на кухні.