Цей рецепт допоможе смачно зустріти весну. Цього разу ви дізнаєтесь, як приготувати банановий пудинг – це смачний, пористий та дуже соковитий десерт, який готується за лічені хвилини у мікрохвильовій печі.

Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.

Банановий брауні, скріншот: YouTube

Що нам потрібно із продуктів:

- Банан – 1 шт.;
- Цукор – 1,5 ст. л.;
- борошно - 3 ст. л.;
- Розпушувач – 1 год. л.;
- молоко - 1 ст. л.;
- масло вершкове - 25 г;
- яйце - 1 шт.

Банановий брауні, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Ухилянтам пропонують амністію: як отримати помилування від ТЦК

Гороскоп на сьогодні, 22 квітня: на кого чекає прорив у вівторок, а кому варто триматися подалі від сварок

Гороскоп на тиждень 21-27 квітня для всіх знаків Зодіаку: Овни готові до грошей, відгородженість Раків та ігри Козорогів

Заплатите за всіх сусідів: "Київводоканал" терміново попередив споживачів

Показати ще

Спосіб приготування

Підготуйте продукти для бананового пудингу. Банан нам знадобиться дуже стиглий. М'якуш банана поламайте на маленькі шматочки, перекладіть в миску і розімніть виделкою до пюре.

Банановий брауні, скріншот: YouTube

Банановий брауні, скріншот: YouTube

Додайте до бананового пюре яйце, молоко, цукор та розтоплену олію. Перемішайте. Борошно змішайте з розпушувачем, просійте в миску з банано-яєчною сумішшю. Ложкою замішайте тісто.

Банановий брауні, скріншот: YouTube

Банановий брауні, скріншот: YouTube

Форми, які можна використовувати в мікрохвильовій печі, змастіть тонким шаром масла. Розкладіть у ці форми бананове тісто.

Готуйте банановий пудинг у мікрохвильовій печі при потужності 800 Ватт 3 хвилини для маленьких форм (на 4 шт.) і 4 хвилини для форм трохи більшого розміру (на 2 шт.).

Банановий пудинг готовий. Подайте його на сніданок або під час десерту. Приємного апетиту!

Нагадаємо про експрес-сніданок 2.0: як приготувати яєчню без сковорідки та олії, навіть брудного посуду не залишиться.

Раніше ми повідомляли, як лише один трюк зробить ваше пюре як із ресторану.

Також стало відомо, навіщо не варто зливати першу воду при варінні бульйону: міфи і правда про досвідчених кухарів.