Хачапурі - улюблена страва цінителів смачної та простої кухні. Однак приготування будинку може призвести до складнощів, внаслідок чого страва не вдасться, а настрій та апетит зіпсується.
Тому сьогодні ми розповімо, як за невеликий проміжок часу приготувати сирну страву, яка нагадує хачапурі. Тобто її можна назвати "ледачий хачапур".
Інгредієнти:
- Сир (будь-який добре плавиться) - 150 - 200 грамів
 - Яйце - 1 шт
 - Борошно - 120-130 грамів
 - Молоко – 200 мл
 - Сахар – 0,5 ч. ложки
 - Розпушувач – 0,5 ч. ложки
 - Сіль – щіпка
 
Як приготувати:
У глибокій мисці змішайте яйце, сіль, цукор, молоко, борошно та розпушувач. Розмішайте суміш ложкою до однорідної суміші.
Після цього натріть на великій або середній тертці сир і додайте в тісто. Сковороду змастіть невеликою кількістю олії, а коли нагріється вилийте невелику кількість тіста.
У школах з'являться нові предмети
Банки почнуть блокувати пенсійні картки: стареньких попередили про нові обмеження
Українцям виплатять від 1500 до 8000 грн: хто й на яких умовах отримає допомогу
Українці платитимуть за доставку газу по-новому: про що варто знати
Важливо жарити хачапурі на маленькому вогні протягом 7-8 хвилин з одного боку. При цьому сковороду краще накрити кришкою, поки|доки| тісто не схопиться.
Потім обережно переверніть млинець на інший бік і смажте з іншого боку протягом 2-3 хвилин до появи рум'яної скоринки.
Ще гарячий "ледачий" хачапурі можна змастити вершковим маслом та додати яйце за бажанням. Приємного апетиту!
Нагадаємо про експрес-сніданок 2.0: як приготувати яєчню без сковорідки та олії, навіть брудного посуду не залишиться.
Раніше ми повідомляли, як лише один трюк зробить ваше пюре як із ресторану.