Хачапурі - улюблена страва цінителів смачної та простої кухні. Однак приготування будинку може призвести до складнощів, внаслідок чого страва не вдасться, а настрій та апетит зіпсується.

Тому сьогодні ми розповімо, як за невеликий проміжок часу приготувати сирну страву, яка нагадує хачапурі. Тобто її можна назвати "ледачий хачапур".

Скрін, відео YouTube хачапурі

Інгредієнти:

  • Сир (будь-який добре плавиться) - 150 - 200 грамів
  • Яйце - 1 шт
  • Борошно - 120-130 грамів
  • Молоко – 200 мл
  • Сахар – 0,5 ч. ложки
  • Розпушувач – 0,5 ч. ложки
  • Сіль – щіпка

Як приготувати:

У глибокій мисці змішайте яйце, сіль, цукор, молоко, борошно та розпушувач. Розмішайте суміш ложкою до однорідної суміші.

Після цього натріть на великій або середній тертці сир і додайте в тісто. Сковороду змастіть невеликою кількістю олії, а коли нагріється вилийте невелику кількість тіста.

Популярні новини зараз

Після індексації пенсії в Україні насправді зменшилися

Ці машини краще не чіпати: патрульні зізналися, які авто бояться зупиняти

Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат

Стосується одержувачів пенсій, субсидій та пільг: важливе попередження від ПФУ

Показати ще

"Ліниві" хачапурі. Фото: скрін Ютуб

Важливо жарити хачапурі на маленькому вогні протягом 7-8 хвилин з одного боку. При цьому сковороду краще накрити кришкою, поки|доки| тісто не схопиться.

Потім обережно переверніть млинець на інший бік і смажте з іншого боку протягом 2-3 хвилин до появи рум'яної скоринки.

"Ліниві" хачапурі. Фото: скрін Ютуб

Ще гарячий "ледачий" хачапурі можна змастити вершковим маслом та додати яйце за бажанням. Приємного апетиту!

Нагадаємо про експрес-сніданок 2.0: як приготувати яєчню без сковорідки та олії, навіть брудного посуду не залишиться.

Раніше ми повідомляли, як лише один трюк зробить ваше пюре як із ресторану.