Якщо кабачки у вашому городі вже набрали форму, а рецептів із ними все не вистачає, спробуйте спекти мафіни – це не тільки смачно, а й корисно!
Фудекспертка та блогер Анастасія Романенко у своєму Instagram поділилася чудовою ідеєю: мафіни з кабачками, шинкою та сиром.
Забудьте про зайві кілограми – ці мафіни не лише з'їдаються легко, а й наповнюють шлунок без почуття тяжкості. Ось що знадобиться для їхнього приготування:
Інгредієнти:
-
600 г кабачків
Популярні новини заразГороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей
Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат
Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
-
3 яйця
-
150 г курячої шинки
-
120 г сиру
-
120 г борошна
-
1 ч. л. розпушувача
-
Сіль, перець, трави до смаку
Спосіб приготування:
-
Натираємо кабачки на дрібній тертці, солимо і ретельно віджимаємо, щоб позбавитися зайвої рідини.
-
У мисці змішуємо яйця, натертий сир, шинку, нарізану кубиками.
-
Додаємо борошно, розпушувач, приправляємо перцем та травами до смаку.
-
Переливаємо масу у форму для мафінів і запікаємо в розігрітій до 200 ° C духовці 30 хвилин.
Цей швидкий і легкий рецепт сподобається всім, хто шукає щось оригінальне для обіду або вечері. Спробуйте і переконайтеся самі, що мафіни можуть бути не лише солодкими, а й живильними.
Нагадаємо, т ворожий ягідний паску, який не потрібно пекти - тільки насолоджуватися
Раніше ми писали про Великодній шик 2025: як пофарбувати яйця в модний бузковий за допомогою натуральних барвників
Читайте також про глазур для паски від Ектора Хіменеса-Браво: не липне і швидко засихає, ідеальний рецепт до Великодня-2025