З гуляшем навіть звичайна гречка перетвориться на смачну та аптетитну страву. Однак, при його приготуванні важливо зробити м'ясо м'яким і не пересушити його.
Для цього потрібно знати рецепт із ідеальним поєднанням інгредієнтів, яким поділилася фудблогерка Яна Гординовська на своїй сторінці Instagram.
Вам знадобиться:
• 500-600 г телятини (у мене яблучко, можна м'якоть, нашийок);
• 1 цибулина;
• рослинна олія для смаження;
• Вершкове масло;
• 2 столові ложки борошна;
• Лавровий лист, сіль, сухий часник, спеції;
• 3 чайні ложки томатної пасти;
• 450 мл. води.
Гороскоп на сьогодні 14 жовтня: шанс близнюків, робота левів та підтримка риб
Газу не вистачає: початок опалювального сезону відкладається
Соцвиплати скасують: хто більше не отримає грошей
За борги розрахуєтесь квартирою: кого торкнеться новий механізм стягнень
Спосіб приготування:
Нарізаємо цибулю і обсмажуємо до готовності.
Далі ріжемо телятину на невеликі шматочки, солимо, додаємо спеції, сухий часник, шматочок вершкового масла і смажимо 20 хвилин.
Змішуємо томатну пасту із прохолодною водою.
До підсмаженої телятини додаємо борошно та добре розміщуємо.
Заливаємо все томатним соусом, додаємо лаврушку та накриваємо кришкою.
Томимо гуляш до м'якого стану 1,5 години періодично розмішуючи і при необхідності можна додавати трохи кип'яченої води (якщо соус стає дуже густим).
Нагадаємо про весняний десерт за 7 хвилин: кексики з бананом і хурмою, від яких не одужують, рецепт.
Раніше ми повідомляли про ледачі пельмені: швидкий і простий рецепт для всієї родини, до магазину більше не підете.