Коли немає часу, а хочеться домашньої солодкої випічки – стануть у нагоді універсальні рецепти. Адже є безліч варіантів, які можна приготувати за 10-15 хвилин.
Однією з таких страв є яблучний рулет, що швидко випікається, а для приготування тіста і начинки не потрібно бути великим кулінаром.
Інгредієнти:
- Яблука – 4 штуки
- Сахар – 1-2 ч.ложки
- Кориця (за бажанням) – 1 ч.ложка
- Горіхи, родзинки - за бажанням
Для тіста:
- Борошно – 120 грамів
- Яйця – 4 штуки
- Розпушувач – 0,5 год. ложки
- Ванільний цукор – 1 ч. ложка
Як приготувати
Очищаємо та натираємо на великій тертці яблука. Після цього додаємо туди цукор та корицю. На вистелену форму для випікання викладаємо суміш і розрівнюємо за допомогою ложки або лопатки. До них можна додати горіхи або родзинки.
Можна телефонувати безкоштовно, навіть якщо на рахунку 0 грн: мобільний оператор оголосив про нову послугу
В Україні стартувала "обмежена" індексація пенсій: кому – 100 грн, а кому – 1500
Оплата рахунків по-новому: в YASNO попередили споживачів електроенергії
Часи безкарності минули: боржників за опалення чекають великі неприємності
Щоб приготувати тісто, візьміть глибоку миску. Вбийте туди 4 яйця і додаємо цукор та ванільний цукор. Усі інгредієнти збийте міксером до утворення пухкої білої маси. Додайте борошно та розпушувач.
Після цього вилийте тісто на яблука та розрівняйте. Випікати рулет потрібно 10-15 хвилин розігрітої до 180 градусів духовці.
Щоб сформувати готову страву, переверніть спечений рулет яблуками вгору і поверніть у рулет. Зверху посипте цукровою пудрою.
Нагадаємо про карпатські голубці по-домашньому: із квашеною капустою та грибами, рецепт, який зігріває.
Раніше ми повідомляли про гречаний плов із грибами та свининою: рецепт ароматної страви, від якої неможливо відірватися.
Також варто нагадати про золотисті рулетики з лаваша з куркою та сиром: швидкий рецепт для ситної вечері.