Яблука є доступний і смачний "зимовий" фрукти. Втім, якщо вже набридло їх гризти і готувати з них тістечка та тістечка, є цікавий варіант, як урізноманітнити ваше меню.
Відомий ресторатор Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом незвичайних яблуневих троянд, які дуже сподобаються не тільки дітям, а й дорослим.
Інгредієнти:
• Листкове тісто – 400 г;
• Мед – 40 г;
Поспішіть до сімейного лікаря: правила кардинально змінюються з 1 березня
Українців попередили про тривалі відключення світла: електроенергія може стати рідкістю
У 2025 році мобілізація їх не торкнеться: ким не зацікавиться ТЦК
Пенсіонери одноразово отримають по 3000 грн: якій віковій категорії пощастить
• Олія рослинна — 15 г.
• Цукрова пудра – 20 г;
• Кришка— 5 г;
• Яблука – 3 шт;
Приготування:
Тісто розкотити та змастити медом. Викласти яблука, згорнути навпіл і закрутити троянду.
Викласти в змащену|змазати| рослинною олією форму і випікати 25-30 хвилин при температурі 180°.
"Пахучі, оригінальні та смачні яблуневі троянди стануть вашою улюбленою випічкою!", - додає Ектор.
Цей десерт не тільки порадує вас своїм смаком, але стане справжньою окрасою столу. Легкий, ароматний та незвичайний – ідеальний вибір для зимового частування!
Нагадаємо, як приготувати рибу, щоб діти їли із задоволенням: соковитий хек із помідорами, рецепт.
Раніше ми повідомляли про картопляне пюре по-новому: несподівані інгредієнти, які зроблять страву шедевром.
Також стало відомо про тісто, яке підходить для всього: як приготувати універсальне для вареників, чебуреків та пельменів.