Яблука є доступний і смачний "зимовий" фрукти. Втім, якщо вже набридло їх гризти і готувати з них тістечка та тістечка, є цікавий варіант, як урізноманітнити ваше меню.

Відомий ресторатор Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом незвичайних яблуневих троянд, які дуже сподобаються не тільки дітям, а й дорослим.

Яблуневі троянди. Фото скріншот з Instagram

Інгредієнти:

• Листкове тісто – 400 г;

• Мед – 40 г;

Популярні новини зараз

Поспішіть до сімейного лікаря: правила кардинально змінюються з 1 березня

Українців попередили про тривалі відключення світла: електроенергія може стати рідкістю

У 2025 році мобілізація їх не торкнеться: ким не зацікавиться ТЦК

Пенсіонери одноразово отримають по 3000 грн: якій віковій категорії пощастить

Показати ще

• Олія рослинна — 15 г.

• Цукрова пудра – 20 г;

• Кришка— 5 г;

• Яблука – 3 шт;

Приготування:

Тісто розкотити та змастити медом. Викласти яблука, згорнути навпіл і закрутити троянду.

Яблуневі троянди. Фото скріншот з Instagram

Викласти в змащену|змазати| рослинною олією форму і випікати 25-30 хвилин при температурі 180°.

Яблуневі троянди. Фото скріншот з Instagram

"Пахучі, оригінальні та смачні яблуневі троянди стануть вашою улюбленою випічкою!", - додає Ектор.

Яблуневі троянди. Фото скріншот з Instagram

Цей десерт не тільки порадує вас своїм смаком, але стане справжньою окрасою столу. Легкий, ароматний та незвичайний – ідеальний вибір для зимового частування!

Нагадаємо, як приготувати рибу, щоб діти їли із задоволенням: соковитий хек із помідорами, рецепт.

Раніше ми повідомляли про картопляне пюре по-новому: несподівані інгредієнти, які зроблять страву шедевром.

Також стало відомо про тісто, яке підходить для всього: як приготувати універсальне для вареників, чебуреків та пельменів.