Ліниві голубці – найкраща альтернатива звичайним голубцям, адже часу на їхнє приготування потрібно набагато менше.
У духовці вони будуть нудитися, а кінцевий варіант вас здивує - вони просто тануть у роті.
Інгредієнти:
- Фарш – 600 г;
- Рис – 40 г;
- Капуста – 200 г;
- Яйця – 1 штука;
- Цибуля – 1 штука;
- Сіль та перець – за смаком.
Для соусу:
- Морква – 1 штука;
- Цибуля – 1 штука;
- Перець солодкий – половина;
- Сметана – 200 г;
- Вода -250 грамів;
- Пшеничне борошно – 1 столова ложка;
- Сіль та спеції – за смаком.
Для початку приготуйте основу – рис із фаршем. Капусту дрібно наріжте і опустіть у окріп, щоб вона стала м'якшою. Рис добре промийте та відваріть до готовності. Цибулю натріть на дрібній тертці. Фарш, рис, капусту, яйце, цибулю та часник змішати і замісити фарш. З усієї маси сформуйте голубці у вигляді невеликих котлеток і посмажте їх до золотистої скориночки.
Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Стосується одержувачів пенсій, субсидій та пільг: важливе попередження від ПФУ
Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ
Всі овочі для соусу помийте, почистіть та наріжте кубиком. Все це потрібно відправити на сковороду та підсмажити до готовності. Як тільки овочі стануть готовими, пересипте їх мукою і добре перемішайте. Туди ж влийте воду, змішану із сметаною, доведіть до кипіння. Маса повинна загустіти, після чого додаємо сіль та спеції.
Після смаження голубців складіть все у форму і залийте сметанним соусом. Форму з голубцями поставте в розігріту духовку на 180 градусів і залиште на півгодини. Найкраще ліниві голубці смакують гарячими.
Нагадаємо, як приготувати рибу, щоб діти їли із задоволенням: соковитий хек із помідорами, рецепт.
Раніше ми повідомляли про картопляне пюре по-новому: несподівані інгредієнти, які зроблять страву шедевром.
Також стало відомо про тісто, яке підходить для всього: як приготувати універсальне для вареників, чебуреків та пельменів.