Вафлі з м'ясним фаршем у клярі найсмачніша і ситна закуска. Вона дуже схожа до смаку на улюблені чебуреки або беляші, проте на її приготування не потрібно мучитися з тестом і витрачати багато зусиль.
Рецептом таких біляшів приготування поділилася учасниця кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ольга Рябенко.
Для приготування страви потрібно:
- Вафельні коржики;
- Фарш свинина + яловичина – 300 г;
- Цибуля - 1 шт.;
- Сіль, перець, спеції – за смаком;
- Яйця – 2-4 шт.
Спосіб приготування:
Зробити фарш зі свинини та яловичини 1:1 (можна тільки зі свинини чи курки).
Обіцяв розказати правду про Зеленського і втік: куди подівся Денис Манжосов з "Квартал 95"
Українці платитимуть за світло менше: що у 2025 році змінили для споживачів
Більше, ніж прогнозувалося: на скільки проіндексують пенсії українців з 1 березня
На вулиці $500, а після "учєбки" - 7000: у Раді назвали розцінки на відкуп від мобілізації
Прокрутити цибулю у м'ясорубці разом із м'ясом. Фарш довести до смаку зі спеціями.
Яйця посолити та збити. На кожну вафлю викласти тонкий шар фаршу. Занурити кожен шматок у яйце і смажити до золотистого кольору.
Прекрасно поєднуються з томатним соком чи соусом.
Смачного!
PS Якщо використовувати вафлі для торта, після того, як покладете фарш, дати постояти 20 хв, щоб вони стали м'якими. Тільки після цього можна нарізати на порції.
Нагадаємо, як приготувати рибу, щоб діти їли із задоволенням: соковитий хек із помідорами, рецепт.
Раніше ми повідомляли про картопляне пюре по-новому: несподівані інгредієнти, які зроблять страву шедевром.
Також стало відомо про тісто, яке підходить для всього: як приготувати універсальне для вареників, чебуреків та пельменів.