Вафлі з м'ясним фаршем у клярі найсмачніша і ситна закуска. Вона дуже схожа до смаку на улюблені чебуреки або беляші, проте на її приготування не потрібно мучитися з тестом і витрачати багато зусиль.
Рецептом таких біляшів приготування поділилася учасниця кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ольга Рябенко.
Для приготування страви потрібно:
- Вафельні коржики;
- Фарш свинина + яловичина – 300 г;
- Цибуля - 1 шт.;
- Сіль, перець, спеції – за смаком;
- Яйця – 2-4 шт.
Спосіб приготування:
Зробити фарш зі свинини та яловичини 1:1 (можна тільки зі свинини чи курки).
Тарифи на електроенергію готуються переписати: як і коли зміняться ціни
Картку заморозять навіть за легальні перекази: банки посилили правила
Банки почнуть блокувати пенсійні картки: стареньких попередили про нові обмеження
Контроль за переказами посилено: навіть дрібні суми можуть призвести до блокування
Прокрутити цибулю у м'ясорубці разом із м'ясом. Фарш довести до смаку зі спеціями.
Яйця посолити та збити. На кожну вафлю викласти тонкий шар фаршу. Занурити кожен шматок у яйце і смажити до золотистого кольору.
Прекрасно поєднуються з томатним соком чи соусом.
Смачного!
PS Якщо використовувати вафлі для торта, після того, як покладете фарш, дати постояти 20 хв, щоб вони стали м'якими. Тільки після цього можна нарізати на порції.
Нагадаємо, як приготувати рибу, щоб діти їли із задоволенням: соковитий хек із помідорами, рецепт.
Раніше ми повідомляли про картопляне пюре по-новому: несподівані інгредієнти, які зроблять страву шедевром.
Також стало відомо про тісто, яке підходить для всього: як приготувати універсальне для вареників, чебуреків та пельменів.