Крабові палички – найпопулярніший продукт серед українців для святкового столу. Саме від їхньої якості залежить, який буде до смаку салат.

Крабові палички до крабів не мають жодного стосунку. Зазвичай у складі сурімі – фарш з білої риби. Його змішують зі спеціями та крохмалем.

Крабові палички, кадр з відео

Як вибрати смачні та якісні крабові палички

Щоб вибрати якісні крабові палички, потрібно дивитися на їх склад. У нормальних крабових, які матимуть відмінні смакові якості, кількість фаршу білої риби має становити не менше ніж 30% від загальної маси. Тоді вони будуть соковитими та матимуть яскравий рибний смак. На упаковці має бути вказана кількість сурімі. Якщо кількість не вказана, краще вибирати палички, у яких сурімі буде першим у списку. Обов'язково слід вибирати вакуумну упаковку. Це – герметично та забезпечує беззаперечну якість та свіжість продукту.

Котлети з крабових паличок, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Надя Дорофєєва розповіла, як їй подарували "щіточку для чищення дірочки": "Всі знають, що я люблю"

Пенсіонерам підняли виплати на 600 гривень: яку категорію внесли до списку

Якщо було 4000 грн, то стане 4800: пенсіонерам можуть дати непогану надбавку

Пів року безкоштовного житла: українцям у Европі дали час зібрати валізи

Показати ще

Якщо на крабових паличках кристали льоду, то їх неодноразово заморожували і вони можуть через це мати неприємний смак. На вигляд слід звертати увагу. Якісні крабові палички мають однорідний колір без плям. При натисканні вони не повинні ламатися.

Саме дотримуючись цих порад, можна вибрати якісні та смачні крабові палички, які радуватимуть у святковому салаті.

Нагадаємо про салат за 5 хвилин: рецепт з шинкою , сиром та оливками для вашого святкового столу.

Раніше ми повідомляли, як додати екзотики звичному гороховому супу: лайм та спеції змінюють усі.

Також стало відомо про 10 секретів ідеальних млинців: як приготувати смачні та пишні частування на Масляну-2025.