Крабові палички – найпопулярніший продукт серед українців для святкового столу. Саме від їхньої якості залежить, який буде до смаку салат.
Крабові палички до крабів не мають жодного стосунку. Зазвичай у складі сурімі – фарш з білої риби. Його змішують зі спеціями та крохмалем.
Як вибрати смачні та якісні крабові палички
Щоб вибрати якісні крабові палички, потрібно дивитися на їх склад. У нормальних крабових, які матимуть відмінні смакові якості, кількість фаршу білої риби має становити не менше ніж 30% від загальної маси. Тоді вони будуть соковитими та матимуть яскравий рибний смак. На упаковці має бути вказана кількість сурімі. Якщо кількість не вказана, краще вибирати палички, у яких сурімі буде першим у списку. Обов'язково слід вибирати вакуумну упаковку. Це – герметично та забезпечує беззаперечну якість та свіжість продукту.
Заборони Великодня-2025: як не порушити святість свята 20 квітня
Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки
Пенсіонери можуть оформити надбавку понад 1000 грн: не всі про це знають
Пенсія на картку більше не прийде: кого терміново чекають в ПФУ
Якщо на крабових паличках кристали льоду, то їх неодноразово заморожували і вони можуть через це мати неприємний смак. На вигляд слід звертати увагу. Якісні крабові палички мають однорідний колір без плям. При натисканні вони не повинні ламатися.
Саме дотримуючись цих порад, можна вибрати якісні та смачні крабові палички, які радуватимуть у святковому салаті.
Нагадаємо про салат за 5 хвилин: рецепт з шинкою , сиром та оливками для вашого святкового столу.
Раніше ми повідомляли, як додати екзотики звичному гороховому супу: лайм та спеції змінюють усі.
Також стало відомо про 10 секретів ідеальних млинців: як приготувати смачні та пишні частування на Масляну-2025.