Можна сміливо сказати, що крабові палички – це основний інгредієнт святкових страв. Однак, якщо звичні салати вам набридли, варто спробувати здивувати гостей цікавим варіантом закуски.
Її рецептом приготування поділилася фудблогерка Катерина на своїй сторінці у Instagram.
Інгредієнти:
- Крабові палички – 8 шт.
- Яйця відварені – 2 шт.
- Крем-сир – 2 ст. л.
- Зелена цибуля – 1 стебло
- Майонез – 1 ст. л.
- Кунжут – 4 ст. л.
- Мікрогрін для прикраси
- Сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Наріжте крабові палички, яйця натріть.
"Київстар" зробив важливу заяву: що треба знати
Більше не доведеться виживати на мізерну пенсію: кому доплачуватимуть понад 2 тисячі гривень
Пачка 200 гр вже по 118 гривень: супермаркети різко змінили цінники вершкового масла молока та сиру
Одразу 4 хвилі мобілізації: хто отримає повістку вже в найближчі дні
Перекладіть в миску інгредієнти, додайте крем-сировину, зелену порізану цибулю, майонез, спеції, перемішайте.
Нагадай про легендарне пісочне печиво з джемом до чаю за 30 хвилин: рецепт, який довго припадав пилом у шафі.
Раніше ми повідомляли, що на хліб більше не класти: рецепт шпротів у лаваші, які прикрасять будь-який стіл.
Також стало відомо про смачну вечерю у стилі Провансу: як приготувати ароматний та ситний цибульний суп. Ароматна карамелізована цибуля, ніжний бульйон і хрумкий запечений хліб із сиром створюють ідеальне поєднання для холодної пори року.