Готуємо смачний та соковитий пиріг із незрівнянним ароматом. Він обов'язково сподобається любителям цитрусових.
Апельсиновий пиріг допоможе вам у випадку, коли гості вже буквально на порозі, а смачненького до чаю будинку немає. Готувати його зовсім не складно, і часу ви витратите мінімально.
Своїм способом приготування цитрсової смакоти поділилася фудбогерка Поліна на своїй сторінці в Instagram.
Безвіз вже не буде безкоштовним: українцям доведеться платити за в'їзд до ЄС
"Ощадбанк" заманює пенсіонерів у боргову яму: що роблять працівники відділень
Після рекордного подорожчання Київстар заманює новими тарифами: що змінилось
У розшуку ТЦК: українцям просто з Міноборони підказали, що потрібно зробити
Для рецепту нам потрібно:
• 2 яйця
• 150 г цукру
• 100 г. 15% сметани
• 80 г вершкового масла
• 200 г. муки
• 0,5 ч.л. розпушувача
• 1-2 апельсина
• цукрова пудра
Спосіб приготування:
До яєць додаємо цукор, сметану, розтоплене вершкове масло і все добре перемішуємо.
Всипаємо борошно з розпушувачем та додаємо цедру одного апельсина, змішуємо однорідне тісто.
Дно форми застеляємо пергаментом і змащуємо вершковим маслом і посипаємо цукровою пудрою.
Викладаємо на дно форми нарізаний тонкими скибочками апельсин і заливаємо тісто.
Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин, готовність перевіряйте дерев'яною паличкою.
Готовий пиріг дістаньте із форми, переверніть та зніміть пергамент. Приємного апетиту
Нагадаємо, що 15 хвилин і найсмачніший торт у вашому житті готовий: рецепт десерту "Мурашник".
Раніше ми повідомляли, що гречка може бути ще смачнішою: про що ви забуваєте при варінні.
Також стало відомо, що можна і на Різдвяний піст, і на святковий стіл: рецепт салату з грибами та маринованими огірками.