Якщо не дуже хочеться возитися з тестом, або гості вже пороги – пропонуємо рецепт швидкого, смачного штруделю з готового тіста філо з вишнею, який готується за 40 хвилин.
Зазначимо, що часто до категорії "шаруватого" помилково відносять тісто "філо", хоча технологія його приготування інша - шари накладаються один на одного, а не випікаються з одного пласта. Давайте розбиратися з рецептом штруделю, яким поділилася фудблогерка Яна на своїй сторінці Instagram.
Інгредієнти на 2 шт:
• Тісто Філло 8 листів
• Вишневий джем
• Вершкове масло
• Жовток 1 шт
• Цукрова пудра
Мобілізація їх не торкнеться: ким не зацікавиться ТЦК
Краще не беріть 500 гривень у касирів: українців попередили про небезпеку, і навіть банк не допоможе
Відключення світла по-новому: українцям готують кардинальні зміни
Зарплата більше не матиме значення: українцям призначатимуть пенсії за новою системою
Спосіб приготування:
Розморожуємо тісто і змащуємо кожен лист
розтопленим вершковим маслом.
Викладаємо на один бік вишневий джем та скручуємо тісто як на відео.
На пергамент перекладаємо штрудель та змащуємо жовтком.
І в духовку при t 180 ° на 25-30 хвилин до золотистого кольору.
Смачного!
Нагадаємо про трубочки як у дитинстві і без вафельниці: рецепт, який розбудить спогади.
Раніше ми повідомляли, що швидка та ефектна закуска, про яку мало хто здогадується: рецепт тарталеток із грибною начинкою.
Також стало відомо, що квашена капуста замість огірків та гриби замість ковбаси: чим замінити основні інгредієнти салату "Олів'є".