Варіантів для приготування пирогів багато. У нашому рецепті пирога груші "ховаються" у шоколадному тісті і від цього їх смак здається ще яскравішим.
Хочемо вам запропонувати рецепт випічки, яка побалує вас та вашу родину. Такий пиріг ідеально підходить до чашки вечірнього чаю або ранкової кави. Рецептом поділилася фудблогерка Дарія Даріко.
Інгредієнти:
- яйця 2 шт
- щіпка солі
- цукор 150г
- ванільний цукор 1 ч.л.
- олія 90 мл
- молоко 120 мл
- коньяк 1 ст.л.
- борошно 200 г
- какао 40 гр.
- розпушувач 1 год. л.
- груші 4-5 шт
- чорний шоколад 80г
Спосіб приготування:
Груші очистити, половину нарізати тоненькими пластівцями. іншу половину кубиком (приблизно 1х1 см)
"Ми готові далі воювати": після слів Чмута про те, що ще є ким і чим, українці вибухнули гнівом
Виплату пенсії тихенько припинять: у ПФУ попередили про жорстке нововведення
Пенсіонерам виплатять суттєву надбавку: від чого залежить сума
Аномальне літо 2025: на Україну чекають грози, спека та кліматичні сюрпризи, прогноз погоди
Збити яйця із сіллю. Поступово додати цукор та ванільний цукор, збити до світлої піни. Влити олію, потім молоко і коньяк, весь час збиваючи.
Борошно змішати з розпушувачем і какао, просіяти в тісто, вимісити. У тісто всипати грушу кубиком та подрібнений шоколад. Викласти у форму (у мене 26 см).
Зверху розкласти пелюстки груші.
Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 40-50 хвилин. Дати охолонути.
Нагадаємо, що паризький сніданок можна зробити і в Україні: рецепт тостів із яблуками, краще ніж у французьких пекарнях.
Раніше ми повідомляли про козинаки, як у дитинстві, можна приготувати і самостійно: рецепт, з яким все вийде.
Також стало відомо, що якщо запитати узваром, то настане рай на землі: рецепт грибного жульєна в картопляних горщиках.