Сирне тісто вийде пухким, трохи хрустким і водночас ніжним, а начинка – кисло-солодка та ароматна.

Для того щоб приготувати сезонний смак до чаю, варто підготувати продукти.

Інгредієнти для тіста:

Інгредієнти для тіста. Фото: відеоскрин

Начинка:

  • Яблука – 290 грамів;

  • Гарбуз – 300 грамів (очищений);

  • Цукор – 100 г;

  • Олія вершкове – 30 грамів;

  • Кориця – до смаку;

  • Цукрова пудра – 15 г.

Яблука для цього печива слід брати з кислинкою, щоб солодкий смак відтінявся.

Яблука та гарбуз слід помити та очистити від насіння та шкірки. У глибоку миску насипте сир і перемішайте блендером однорідну масу. У сир додайте яйце та перемішайте ложкою. Туди слід додати і рослинне масло. Половину борошна просіяти і всипати в сир разом з розпушувачем, ванільним цукром та сіллю. Потім просійте і сипте борошно, що залишилося.

Тісто. Фото: скрін відео

Тісто слід замісити руками та дати йому відпочити півгодини. Поки тісто стоїть, гарбуз та яблука потрібно порізати маленькими кубиками. На сковороді розтопити вершкове масло і висипати яблука і гарбуз. Туди ж додати корицю та цукор. Тушкувати яблучно-гарбузову суміш потрібно протягом 15 хвилин на невеликому вогні. Начинку слід остудити до кімнатної температури.

Тісто розділіть на 4 частини та кожну розкотіть у коло. Коло слід розрізати на 4 сектори ножем. Всередині кожного сектора викладіть по столовій ложці начинки. Начинку слід закрити тістом із двох сторін. Такі дії потрібно зробити з усім тестом.

Печень перед випіканням. Фото: скрін відео

На застелений пергаментом лист викладіть печиво і поставте розігріту до 160 градусів духовку на 30 хвилин.

Нагадаємо, що приготуйте раз і готуватимете всю осінь: бюджетний і простий рецепт печеного гарбуза з яблуками.

Раніше ми повідомляли, що груша стане ще смачнішою: рецепт мафінів, які буквально пахнуть як осінь.