Просте та ситне рагу із сердець та сезонних овочів підходитиме не лише до щоденного меню, а й на свята.

Ситність до страви додасть квасоля та кукурудза, а соковитості додадуть томати та солодкий перець.

Для приготування овочевого рагу з сердечками знадобиться:

Курячі серця потрібно промити, зрізати зайвий жир, якщо вони великі, то розрізати навпіл.

Курячі серця. Фото: скрін

На сковороді розігріти олію і висипати туди серця. Смажити протягом кількох хвилин до появи золотистої скоринки. Потім влити на сковороду 150 г окропу та залишити гасити на середньому вогні.

Поки серця гасять, почистити цибулю і нарізати невеликими шматочками. Моркву та часник почистити та порізати невеликими кубиками. Солодкий перець почистити від насіння та плодоніжок і порізати невеликими смугами. Томати нарізати так, як буде зручно, але також невеликими шматками. Готові курячі серця посолити та перемішати.

Обсмажування. Фото: скрін

На сковороду влити олію та обсмажити цибулю до появи золотистої скоринки. Моркву, перець та часник відправити в цибулю та помішувати до повного приготування. Перед приготуванням додати нарізані томати і накрити сковороду кришкою. Після приготування овочів додати до них кукурудзу та квасолю, а потім курячі серця. Туди ж висипати сіль, корицю та паприку. Все добре перемішати та гасити на невеликому вогні протягом 15 хвилин.

Нагадаємо, що самса з індичкою: готуйте, поки духовка розігрівається.

Раніше ми повідомляли про перці, фаршировані баклажанами на зиму: унікальна консервація, яка "вилетить" швидше за інших.