Мало хто знає, але яблуко відмінно доповнює гарбуз, тому поки триває сезон, обов'язково приготуйте консервовані ласощі, які допоможе пережити цю похмуру та холодну зиму.
Для приготування неймовірного гарбуза кулінарам знадобиться чимало різних прянощів та спецій, які в сукупності дарують неймовірний смак та аромат.
Це не варення і не цукати, а щось унікальне. Рецепт при цьому максимально простий і не вимагає багато часу на приготування.
Інгредієнти:
- Гарбуз – 1 кг
- Яблука – 1 кг
- Родзинки – 300 г
- Цукор - 700 гр
- Лимон - 1 щука
- Апельсин – 1 штука
- Молота кориця – 1 ст.
- Гвоздика – 0,5 ч.л.
- Кардамон – 0,5 ч.л.
- Мускатний горіх – 0,5 ч.л.
- Бадьян - 0,5 ч.л.
Процес приготування, покроковий рецепт:
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Якою буде максимальна пенсія у 2025 році: чи очікувати українцям на підвищення виплат
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
- Подрібніть усі спеції у блендері і змішайте з цукром.
- Наріжте кубиком гарбуз, яблука та м'якоть апельсина.
- Змішайте все разом, додайте цукор, родзинки, трохи цедри, сік цілого лимона та склянку води.
- Гасіть все на середньому вогні приблизно півгодини після кипіння.
- Розкладіть заготівлю по банкам і стерилізуйте ще 15 хвилин у каструлі з водою, а потім закатайте.
Нагадаємо, що зупиніться з консервацією, адже доведеться викидати: скільки можна зберігати варення, соління та компоти.
Раніше ми повідомляли, що можна не тільки з куркою і краще, ніж у Макдональдсі: рецепт кабачкових нагетсів.
Також стало відомо, що 4 інгредієнти, а смак – божественний: рецепт м'ятного лікеру, який буде готовий до Нового року.