Хочете насолодитися смачною піцою, але не маєте бажання возитися з тістом? тоді цей простий рецепт саме для вас! готувати піцу тепер легко та швидко.

Піца. Кадр із відео на ютубі

інгредієнти:

  • 500 г листкового дріжджового тіста
  • 6 столових ложок кетчупу
  • 250 г шинка
  • 1 великий помідор
  • 2 мариновані огірки
  • 180 г твердого сиру
  • 1 жовток

інструкція приготування:

  1. Спершу розморозьте листкове дріжджове тісто, а потім трохи розкачайте його. розріжте тісто на шість частин і зробіть невеликі розрізи вздовж кожної частини.

    Популярні новини зараз

    Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня

    Якою буде максимальна пенсія у 2025 році: чи очікувати українцям на підвищення виплат

    "Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки

    В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу

    Показати ще
  2. Підготуйте деко, застеливши його пергаментом, і викладіть на нього підготовлене тісто.

  3. Змастіть поверхню тіста кетчупом, щоб піца вийшла смачною і соковитою.

  4. На кетчуп викладіть нарізану шинку, потім додайте скибочки маринованих огірків, а зверху покладіть нарізаний помідор. кожен інгредієнт додасть свій неповторний смак.

  5. Залиште піцу постояти на 15 хвилин, щоб тісто трохи піднялося. це допоможе досягти більшої пухнастості.

  6. Щоб краї тіста виглядали апетитно, змастіть їх жовтком. це надасть вашій піці красивий золотистий колір.

  7. Поставте піцу в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин. уважно слідкуйте за тим, щоб вона не підгоріла.

  8. Коли піца буде готова, вийміть її з духовки, посипте тертим сиром і запікайте ще 5 хвилин, поки сир не розплавиться і не покриє піцу смачною скоринкою.

Піца. Кадр із відео на ютубі

Смачного! ваша піца готова до подачі, тож запрошуйте друзів або родину на святкову вечерю!

Раніше ми повідомляли, рецепт лінивих біляшів з вафельних коржів.

Рецепт баклажанів у духовці- детальніше на Знай.ua.

Нагадаємо, котлетки із курячої печінки, які не залишать вас байдужими.