Незвичайне, але робоче поєднання плавлених сирків та цибулі здивує вас і не залишить байдужим.
При правильному приготуванні начинки смак цибулі не відчуватиметься. Спочатку потрібно підготувати продукти.
Інгредієнти
- Борошно – 1 склянка;
- Олія вершкове – 120 грамів;
- Майонез чи сметана – 3 столові ложки;
- Сіль - щіпка;
- Плавлені сирки – 200 г;
- Цибуля – 3 середні;
- Яйця – 3 стандартні;
- Олія соняшникова – 1 столова ложка.
Борошно просіяти в миску і натерти холодну олію. Олію можна натерти на тертці або розім'яти руками. Слід розтерти до стану дрібної крихти. У цю суміш можна додавати сметану або майонез. Сметану можна набувати середньої жирності. Якщо потрібно, можна туди влити ложку води. Цю суміш потрібно замісити в тісто і загорнути у плівку. Тісто має відпочити у холодильнику півгодини.
Поки тісто стоїть у холодному місці, приступаємо до плавлених сирків. Охолоджені сирки слід натерти на тертці. Цибулю потрібно почистити, промити і нарізати півкільцями. Потім обсмажити на сковороді до золотистого кольору і охолонути.
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Якою буде максимальна пенсія у 2025 році: чи очікувати українцям на підвищення виплат
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
По 3600 грн на руки три місяці поспіль: кільком категоріям українців виплатять допомогу
Цибулю, сир, сіль та перець потрібно перемішати і додати туди яйця. Цю суміш слід добре перемішати.
Тісто дістаємо з холодильника і розкочуємо на столі, має вийти дві частини, одна з яких більша. Форму змастити олією і застелити на неї більшу частину тіста, формуючи борти. На тісто слід викласти начинку з цибулею і сирками і накрити це все меншою частиною тіста.
Верхню частину можна змастити яйцями чи молоком.
Пиріг слід ставити в духовку, розігріту до 180 градусів і пекти протягом 40 хвилин до золотистої скоринки.
Нагадаємо, що борщ приготується швидше і буде смачнішим: рецепт консервованого буряка.
Раніше ми повідомляли про рецепт забули і дуже дарма : як зробити ліниві біляші з вафельних коржів.