Фаршировані перці завжди займають на святковому столі особливе місце, а зникають із нього за рекордний час.

Це дійсно дуже смачна та бажана страва, фарш для якої зазвичай готується на основі м'яса.

Болгарський перець, скріншот: YouTube

На зиму можна законсервувати фаршировані перці, які за смаком будуть нітрохи не гірші, але з іншою начинкою - капустою. Зробити це у рази простіше, ніж здається на перший погляд.

Інгредієнти:

  • Болгарський перець – 16-18 штук
  • Капуста – 300-400 г
  • Сіль – 1.5 ст.
  • Цукор – 0.5 склянки
  • Оцет – 125 мл
  • Лавровий лист – 2 штуки
  • Вода – 1 л
  • Запашний перець – 6 горошин

Як приготувати, покроковий рецепт:

  1. Акуратно видаліть у перцю хвостики з насінням і наріжте капусту.
  2. Проваріть перець 7-10 хвилин у киплячій воді на слабкому вогні, остудіть і начиніть щільно капустою. Покладіть перець у банки.
  3. Закип'ятіть воду з оцтом та всіма спеціями, залийте перець та стерилізуйте банки ще 15 хвилин. Закатайте заготовку і залиште під покривалом до остигання. Зберігати можна, як будь-яку іншу консервацію.

Перець фарширований капустою: фото lefood

Популярні новини зараз

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

Вдень до +29°, а небо вибухне громом: народний синоптик озвучив погоду на кінець вересня

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

Показати ще

Нагадаємо, що почався сезон гарбуза: як приготувати смачні та шалено корисні оладки, рецепт.

Раніше ми повідомляли, що здивуйте всіх гостей за новорічним столом: як зберегти свіжі хрусткі огірки "наче з грядки" аж до зими.

Також стало відомо, що 30 хвилин і найкраща закуска у вашому житті готова: рецепт маринованих баклажанів. Всі процеси дуже прості, за фактом потрібно лише відварити порізані овочі і додати смачний маринад.