Багато людей хоча б раз зіштовхувалися з необхідністю щось собі приготувати. Найбанальніше з цього — зварити кашу, сосиски, заварити мивіну, зробити бутерброд тощо.

Десь на цьому рівні знаходяться і пельмені, а також інші напівфабрикати.

Пельмені, скріншот: Youtube

Але якщо сказати, що більшість не вміють правильно варити пельмені... А все через те, що людям здається, ніби їх потрібно кидати в киплячу воду.

Пельмені злипаються, розварюються, втрачають свій насичений смак, а через те, що заморожений продукт потрібно кидати у воду, коли вона тільки доходить до кипіння. Тому що таким чином ми отримуємо луснуті пельмені. Злипаються вони, оскільки крохмаль на поверхні тіста склеюється.

Популярні новини зараз

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

Показати ще

Дуже важлива порада – спробуйте довести заморожені пельмені до нормальної температури – замочіть їх у воді на кілька хвилин. Якщо ви не хочете морочитися з цим процесом, тоді кидайте заморожені пельмені у воду, температура якої не більше 50 градусів, просто додайте під час варіння трохи холодної води і температура стане рівномірною.

Тісто на пельмені, скріншот з відео

Є навіть спеціальний алгоритм дій, щоб ваші пельмені вийшли шедевральними – беремо каструлю 1,5-2 літри води, кілька лаврових листочків, горошин перцю, сіль до смаку. Вода доходить до потрібної температури, висипаємо відразу всі пельмені, постійно їх перемішуйте, щоби не злиплися. Варити 5-10 хвилин, перекладайте в друшляк. Готово.

Нагадаємо про голубці без жодного грама м'яса: рецепт, який затьмарить усі інші.

Раніше ми повідомляли, що баклажани гірчити не будуть: як правильно вимочити овочі перед приготуванням.