Практично всі кулінари знайомі з рецептом печінкового торта, що готується з м'ясних коржів, з овочевою начинкою або майонезом.
Однак ми пропонуємо зробити таку чудову закуску з кабачка, оскільки сезон все ще продовжується.
В основі все ті ж коржики, проте кабачкові, а не печінкові. Виходить дуже ніжний і легкий смак, зокрема завдяки плавленому сирку.
Інгредієнти:
- кабачок - 1 кг.
 - олія соняшникова — для обсмажування
 - борошно пшеничне – 1 ст. л.
 - перець чорний мелений – 0,3 ч. л.
 - сіль - 1 ч. л.
 - яйця курячі – 3 шт.
 - майонез – 150 грн.
 - сир плавлений – 200 гр.
 - кріп свіжий – половина пучка
 - часник - 3 зубчики
 
Як приготувати торт:
- Очистити кабачки від шкірки та натерти на тертці з великими отворами. З'єднати кабачки, яйця, борошно, сіль та перець. Добре перемішати.
 - На гарячій сковороді з маслом обсмажити з обох боків коржі, розрівнюючи їх по всій площі сковороди. Залежно від діаметра сковороди, має вийти 6-8 коржів.
 - Приступаємо до приготування начинки: натерти плавлені сирки та з'єднати з майонезом, очищеним та пропущеним через часник часником та нарізаним кропом.
 - Кожен кабачковий корж змастити начинкою, формуючи торт. Можна одразу подавати на стіл, прикрасивши зеленню зверху.
 
Україну накриє мокрим снігом: синоптикиня розповіла про швидке похолодання до -12, коли готувати шапки
Різко вдарять морози: синоптики розповіли, якою буде погода у листопаді
Банки почнуть блокувати пенсійні картки: стареньких попередили про нові обмеження
Українці платитимуть за доставку газу по-новому: про що варто знати
Нагадаємо про желе з кавуна: десерт, який прикрасить будь-який солодкий стіл. Технологія дуже проста, багато часу не знадобиться.
Раніше ми повідомляли про дуже ароматне варення з аличі з вином: рецепт, який точно не дасть нудьгувати взимку. На готування піде лише близько 30 хвилин.
Також стало відомо, що м'ясо більше не по кишені: як зробити дуже смачні котлети з баклажанів та гречки, рецепт.