Супи традиційно готують з м'ясом чи овочами, але з додаванням пива рідко, і дуже дарма. Цей рецепт прийшов до нас із німецької кухні, де дуже люблять цей хмільний напій.

Вершковий смак із нотками пива підкорить будь-кого, хто спробує цей суп. Страва виходить досить поживною і надовго вгамує голод, тому вважається ідеальним варіантом для обіду.

Пивний суп, фото shuba

Інгредієнти:

  • Світле пиво 400 мл
  • Курячий бульйон 500 мл
  • Вершки 35% 250 мл
  • Сир чеддер 150 г
  • Бекон 200 г
  • Цибуля жовта ріпчаста 1 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Перець халапеньо 1 шт.
  • Борошно пшеничне 30 г
  • Олія вершкове 4 ст. л.
  • Чебрець, гілочка 10 г
  • Сіль 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений 0,5 ч. л.
  • Зелена цибуля, пучок

Як приготувати:

У каструлі з товстим дном обсмажте бекон нарізаний скибочками до рум'яної скоринки. Зніміть залишивши жир на сковороді. Цибулю та обидва види перцю дуже дрібно наріжте, попередньо очистивши від насіння. Викладіть овочі в сковороду з жиром і обсмажте їх близько 5 хвилин до м'якості, посипте чебрецем.

Додайте вершкове масло|мастило| і розтопіть його. Посипте мукою|борошном| і енергійно перемішайте до однорідності. Влийте пиво і знову перемішайте, поки воно не загусне. Повільно влийте бульйон, потім вершки. Перемішуйте до одержання однорідної консистенції.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня

Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх

Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім

Показати ще

Порціями додайте тертий сир чеддер. Перемішуйте до розчинення. Приправте суп перцем і сіллю на свій смак і додайте половину попередньо обсмаженого і подрібненого бекону.

Подавайте пивний суп теплим, прикрасивши подрібненим беконом і дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Пивний суп, фото recipe-catalog

Нагадаємо, навіщо платити більше? Рецепт консервації кабачків, щоб вони були схожі на ананаси.

Раніше ми повідомляли, що дуже схожі на бочкові: рецепт малосольних помідорів у пакеті за годину.