Супи традиційно готують з м'ясом чи овочами, але з додаванням пива рідко, і дуже дарма. Цей рецепт прийшов до нас із німецької кухні, де дуже люблять цей хмільний напій.
Вершковий смак із нотками пива підкорить будь-кого, хто спробує цей суп. Страва виходить досить поживною і надовго вгамує голод, тому вважається ідеальним варіантом для обіду.
Інгредієнти:
- Світле пиво 400 мл
- Курячий бульйон 500 мл
- Вершки 35% 250 мл
- Сир чеддер 150 г
- Бекон 200 г
- Цибуля жовта ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Перець халапеньо 1 шт.
- Борошно пшеничне 30 г
- Олія вершкове 4 ст. л.
- Чебрець, гілочка 10 г
- Сіль 1 ч. л.
- Перець чорний мелений 0,5 ч. л.
- Зелена цибуля, пучок
Як приготувати:
У каструлі з товстим дном обсмажте бекон нарізаний скибочками до рум'яної скоринки. Зніміть залишивши жир на сковороді. Цибулю та обидва види перцю дуже дрібно наріжте, попередньо очистивши від насіння. Викладіть овочі в сковороду з жиром і обсмажте їх близько 5 хвилин до м'якості, посипте чебрецем.
Додайте вершкове масло|мастило| і розтопіть його. Посипте мукою|борошном| і енергійно перемішайте до однорідності. Влийте пиво і знову перемішайте, поки воно не загусне. Повільно влийте бульйон, потім вершки. Перемішуйте до одержання однорідної консистенції.
Мобілізованих готуватимуть посилено: програма кардинально зміниться
Українці масово ігнорують штрафи від ТЦК: скільки вже заборгували ухилянти
Гороскоп на п'ятницю 8 листопада для всіх знаків Зодіаку: Тільцям корисний спорт, Ракам – саморефлексія
Українцям закривають в’їзд до Німеччини: все важче перетнути кордон
Порціями додайте тертий сир чеддер. Перемішуйте до розчинення. Приправте суп перцем і сіллю на свій смак і додайте половину попередньо обсмаженого і подрібненого бекону.
Подавайте пивний суп теплим, прикрасивши подрібненим беконом і дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Нагадаємо, навіщо платити більше? Рецепт консервації кабачків, щоб вони були схожі на ананаси.
Раніше ми повідомляли, що дуже схожі на бочкові: рецепт малосольних помідорів у пакеті за годину.