Будь-яка господарка мріє про те, щоб приготувати ідеальний борщ. Борщ – справжнє мистецтво, якому багато хто навчається все життя.
Є кілька секретів, які дозволять вам досягти ідеального смаку.
НЕ ТУШКУЙТЕ ВСІ ОВОЧІ РАЗОМ
Часто зустрічаються рецепти, в яких пропонується тушкувати моркву, буряк та цибулю на одній сковороді. Це велика помилка. В результаті замість красивого борщу кольору рубіну на стіл доведеться подавати дивовижний помаранчевий суп. Буряк завжди готується окремо. А ось моркву з цибулею можна сміливо жарити разом.
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
ТРОХИ ЛИМОНУ
Деякі досягають кислинки за допомогою оцту. Однак компонентом легко зіпсувати страву, якщо влити рідини більше, ніж потрібно. Інші вибирають томатну пасту, але в ній недостатня кількість кислоти. А ось лимон стане ідеальним варіантом.
ЦУКОР
Деякі вважають, що цукор вводять лише для того, щоб нейтралізувати надлишок кислоти. Це помилка. Цукор використовується у борщі для того, щоб зробити смак більш вираженим. Достатньо однієї чайної ложки.
НЕ варіть зелень
Деякі додають зелень в останній стадії приготування та піддають її термічній обробці протягом декількох хвилин. В результаті трави втрачають свій аромат та привабливий зовнішній вигляд. Краще вводити свіжу зелень у тарілку під час подачі.
Не забудьте про вершкове масло
Найсмачнішим виходить борщ тих кулінарів, які за п'ять хвилин до готовності вводять невеликий брусок вершкового масла. Борщ набуває чарівної текстури та багатого смаку.
Нагадаємо, що кабачки в сметані будуть кращими за гриби: цей рецепт стане вашим коханим на літо.
Раніше ми повідомляли про геніальний рецепт консервованих огірків: захочете "закатати" тонну .
Також у таку спеку охолодить тільки це: освіжаючий напій зі смородини, справжній порятунок.