Фрікадельки люблять за простоту у приготуванні та неймовірний смак. Крім того, їх можна поєднувати з будь-яким гарніром – рисом, картопляним пюре або гречкою. Це дуже універсальна страва.

Ми пропонуємо приготувати фрикадельки в незвичайному та вишуканому соусі, в якому є мед, часник та гострий Табаско. Фарш можна використовувати будь-який, але рекомендується саме свинячий.

Фрикадельки в соусі, фото inoeda

Інгредієнти:

  • Свинячий або курячий фарш – 450 г
  • Яйця – 1 шт
  • Панірувальні сухарі – 1/4 склянки.
  • Кінза – 2 ст.л
  • Цибуля – 2 шт
  • Зубчики часнику – 4 шт.
  • Вершкове масло – 2 ч.л
  • Кетчуп – 1/2 склянки
  • Мед – 1/4 склянки
  • Соєвий соус – 1.5 склянки.
  • Соус Табаско – 1 ч.л.
  • Сіль – 1 год.
  • Чорний мелений перець – до смаку

Як приготувати:

Розігрійте духовку до 200 градусів. Застеліть листок фольгою і злегка змастіть олією. Змішайте фарш, яйце, панірувальні сухарі, кінзу, зелену цибулю, 1 зубчик часнику, сіль та перець. Добре перемішайте.

Сформуйте фрикадельки і розкладіть на лист. Випікайте у духовці 15-20 хвилин. Розтопіть вершкове масло в каструлі на маленькому вогні. Додайте 3 зубчики подрібненого часнику та тримайте на вогні 1 хвилину.

Популярні новини зараз

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

Додати кетчуп, мед, соус Tabasco та соєвий. Доведіть до кипіння та варіть ще близько 1 хвилини. Полийте запечені соусом фрикадельки та подавайте з гарніром.

Фрикадельки в соусі, фото inoeda

Нагадаємо, що кабачки в сметані будуть кращими за гриби: цей рецепт стане вашим коханим на літо.

Раніше ми повідомляли про геніальний рецепт консервованих огірків: захочете "закатати" тонну .

Також у таку спеку охолодить тільки це: освіжаючий напій зі смородини, справжній порятунок.