Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які не знають, чим себе зайняти в ці спекотні літні дні на кухні, є дуже цікавий рецепт. Цього разу разом розбиратимемося, як приготувати курячі оладки. Така страва не соромно і на святковий стіл подати.
Про цей рецепт у стилі "швидко та смачно" розповів один з українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.
Що нам потрібно із продуктів:
- Куряче філе – 600 г;
- Яйце куряче - 3 шт.;
- Борошно - 3-4 ст. л.;
- Майонез – 4-5 ст. л.;
- Сіль;
- Перець;
- Рослинна олія – для смаження.
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Спосіб приготування
Прості інгредієнти для оладок із курки легко доступні. Як приготувати оладки з курки?
Помити куряче філе. Нарізати дрібними кубиками. Викласти філе у миску.
Додати яйця, майонез, сіль, перець, борошно. Все добре перемішати. Консистенція має бути як у густої сметани.
Розігріти сковороду. Налити 3 ст. ложки олії. Викласти ложкою оладки на сковороду і смажити курячі оладки на середньому вогні до золотистого кольору з обох боків.
І ось тепер наші оладки готові. Подавати курячі оладки з будь-яким гарніром. Смачного.
Нагадаємо, в магазині такого не знайдете: рецепт кисло-солодкого соусу з черешні до м'яса чи сиру.
Раніше повідомлялося, додайте вишні до молодого борщу і ваша кухня перетвориться на автентичний ресторан: секрет унікальної страви з Тернопілля.
Також, літні спогади мелькатимуть у кожній ложці: солодкий персиковий джем із 2 інгридієнтів.