Це чилі поєднує два види м'яса – смажений фарш та тонкі ковбаски, що надає йому цікавішої текстури. Як гарнір використаний червоний лук, який освіжає і додає пікантності.

Також можна додати нарізане авокадо, свіжі помідори або тертий сир для різноманітності смаку.

Чилі / фото: Pinterest

Інгредієнти:

  • 1 велика цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • 1 солодкий перець
  • 2 стебла селери
  • 3 ст. томатної пасти
  • 500 г фаршу свинячого
  • 300 г тонких сирих ковбасок
  • 1 ч. л. меленої зіри
  • 1/2 ч. л. меленого коріандру
  • 1/2 ч. л. пластівців чилі
  • 1/4 ч. л. меленої кориці
  • 200 мл води або бульйону
  • 300 г консервованої квасолі
  • 1 червона цибуля
  • сіль та цукор за смаком
  • 20 г кінзи

Чилі / фото: Pinterest

Популярні новини зараз

Коли чекати "похолодання" після жахливої ​​спеки: вже не рятує і тінь

Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи

Термінова новина для водіїв: що зміниться після 10 липня

"Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен

Показати ще

Спосіб приготування:

  1. Дрібно нарізаємо цибулю та часник. Перець нарізаємо кубиками, селера - скибочками поперек стебла. Ковбаски обсмажуємо на сильному вогні, потім нарізаємо на середні шматочки.

  2. У сковороді додаємо олію, смажимо цибулю, селера і перець, помішуючи, близько 3-4 хвилин.

  3. Додаємо часник та спеції, смажимо ще 1 хвилину. Потім додаємо томатну пасту і готуємо, помішуючи, ще кілька хвилин.

  4. Додаємо фарш і готуємо, розбиваючи грудки, близько 5 хвилин.

  5. Вливаємо воду або бульйон, за смаком додаємо сіль та цукор.

  6. Додаємо ковбаски, гасимо під кришкою на повільному вогні близько 20 хвилин. Потім знімаємо кришку, додаємо квасолю, перемішуємо та готуємо без кришки ще 5 хвилин.

  7. Подаємо, посипавши нарізаною зеленню та червоною цибулею.

Раніше Знай.ua писав про те, що бульйон буде прозорим, як сльози колишнього: секретний спосіб, про який повинні знати все

Вам буде цікаво дізнатися, яйця не протухнуть, а м'ясо – одразу в суп: як зберегти продукти в холодильнику, при відключеннях

Також спробуйте приготувати: для тих, хто не хоче погладшати: піца з кабачків, яка краща за класичну