Переможниця та колишня суддя проєкту "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська у себе в Instagram поділилася рецептом смачних і ніжних оладок із бананом і ягодами, пише Політека.
Щоб приготувати бананово-ягідні оладки, "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська бере такі інгредієнти:
- банан - 200 г
- яйця - 2 шт.
- цукор - 40 г
- борошно (краще брати рисове) - 100 г
- розпушувач - 6 г
- сіль - дрібка
- свіжі ягоди (смородина, малина або чорниця) - 100 г (або можна замінити на 50 г родзинок чи сушеної чорниці)
- за бажанням можна додати корицю або ваніль
Для декору:
- свіжі ягоди (будь-які)
- цукрова пудра - 20 г
В миску "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська складає банани, яйця, цукор і перебиває до однорідності за допомогою занурювального блендера. Або можна просто добре розімʼяти все виделкою.
Окремо змішуємо сухі інгредієнти: борошно, розпушувач і сіль.
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Додаємо сухі інгредієнти до бананової маси та знову перебиваємо до однорідної консистенції. У кінці додаємо до тіста промиті та просушені ягоди та акурано перемішуємо.
Смажити бананові оладки "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська радить або на антипригарній пательні, або на звичайній, але її потрібно змащувати невеликою кількість олії. Так оладки вийдуть нежирними, тому можна не боятися зайвих калорій.
Смажимо оладки на розігрітій пательні на середньому вогні, накриваючи кришкою, до румʼяності з обох боків.
Подавати оладки "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська радить разом зі свіжими ягодами та злегка посипати цукровою пудрою.