Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які в ці спекотні літні дні не знають, чим себе зайняти на кухні, є дуже цікавий рецепт. Цього разу разом розбиратимемося, як приготує окрошку, але не на квасі, або на кефірі, і навіть не на сметані. Цього разу будемо використовувати як основу воду та майонез.
Окрошка на воді та майонезі. З ковбасою, яйцями, овочами. Смачно, і головне – досить оперативно.
Про цей рецепт розповів один із українських шефів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.
Що нам потрібно із продуктів:
Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки
Чоловіки можуть втратити бронювання: кому варто готуватись до мобілізації
Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
- Картопля – 2 шт.;
- Огірки свіжі – 2 шт.;
- Цибуля ріпчаста - 1/4 шт.;
- Ковбаса (варена) – 300 г;
- Яйця – 4 шт.;
- Майонез – за смаком;
- Вода - 1-1,5 л;
- Оцет - 0,5 ст. ложки;
- Сіль за смаком.
Спосіб приготування
Яйця відварюємо круто. Картоплю варимо в мундирі. Яйця нарізаємо дрібними кубиками. Огірок нарізаємо дрібними кубиками.
Ковбасу нарізаємо дрібними кубиками. Цибулю ріжемо дрібно. Можна замінити цибулю зеленою цибулею.
Зелень рубаємо дрібно. Всі інгредієнти окрошки змішуємо, солимо. Додаємо майонез та добре перемішуємо. (можна використати 3-літрову каструлю)
Окрошку на майонезі заливаємо холодною водою. Кількість води залежить від того, якою густотою ви любите окрошку.
Додаємо оцет, десь половину столової ложки. Закришку з ковбасою, яйцями та овочами перемішуємо і прибираємо окрошку на воді в холодильник охолоджуватися.
Нагадаємо, рецепт, який порадує при відключеннях світла: як приготувати полуничний лікер.
Раніше повідомлялося, бюджетно і неймовірно смачно: рецепт печива, який захотіли б усі кухарі.
Також, бульйон буде прозорим, як сльози колишнього: секретний спосіб, про який повинні знати все.