"Кажуть, їж салат і будеш худнути". Але не всі салати однаково корисні. Щоб справді отримати користь і для здоров'я, і для фігури, ось кілька хитрощів, як зробити свій салатик ще кращим."
Відмовтесь від сухариків
Забудь про грінки та сухарики в салаті. Вони тільки додають порожні калорії і швидкі вуглеводи, через що швидше знову захочете їсти.
Додавайте білок
Додавай у салат горішки, сир, рибу або курку – стане смачніше і довше не захочеться їсти. Головне – не перестарайся з кількістю.
На блокпостах у водіїв почнуть вилучати права: кого каратимуть
Судний день або масовий психоз 5 липня: пророцтво "нової Ванги" змушуєте нервувати, починається вже
Злидні за межею виживання: пенсіонери отримують копійки, яких ледь вистачає не померти з голоду
Хороших новин чекати не варто: експерти назвали три сценарії завершення війни в Україні
Не відмовляйтесь від олії
Вона допомагає вашому тілу засвоювати вітаміни з овочів і зелені, які потрібні жирам, щоб "працювати". Крім того, олія добра для серця і допомагає тримати в нормі цукор в крові. Тож ідеально – трохи олії і крапелька оцту, і все буде як треба.
Додавайте різні фрукти та овочі
Чим більше всього різного кидаєте у салат, тим він корисніший. Різні вітаміни та мінерали працюють краще разом. Так що міксуйте моркву, огірки, перці, броколі, горох, артишоки, полуницю, малину, груші – чим більше, тим краще.
Додавайте зелень
Додайте в салат базилік, петрушку, кінзу, шпинат чи листя салату – вони не тільки покращують здоров'я завдяки антиоксидантам, але й роблять смак яскравішим. Це дозволить вам обійтися без висококалорійних і не завжди корисних заправок.
Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua на піст - саме те: рецепт смачного салату з картоплі, горошку та моркви