Відома українська кондитерка Єлизавета Глинська, а також переможниця та суддя кулінарного проекту "МастерШеф", Єлизавета Глинська досить часто радує шанувальників різними публікаціями.
На цей раз вона вирішила поділитися кількома рецептами печива. Пост з'явився на її сторінці у соціальній мережі Instagram, де регулярно публікує різні рецепти неймовірно смачних страв. Шанувальники діляться ними, а також готують самостійно на кухні, тому можна зробити висновок, що це дійсно смачно.
Єлизавета Глинська зазначила, що осінь на неї діє так, що хочеться постійно солодкого, щоби підняти трохи настрій. Саме із цього приводу вона й зібрала шанувальників у новій публікації.
Для того, щоб кожен підібрав собі те, що йому справді подобається, кондитер залишила одразу чотири рецепти.
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Оплата комунальних послуг: що обов'язково потрібно перевіряти, щоб не втратити гроші
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Мармурове шоколадне печиво
- 150 г борошна;
- 150 г цукрової пудри;
- 100 г яєць;
- 50 г какао-порошку;
- 50 г вершкового масла (82%);
- 6 г розпушувача;
- сіль
Для декору:
- 50 г цукрової пудри
Шоколадне печиво без борошна
- 100 г чорного шоколаду;
- 50 г кокосового масла;
- 100 г тростинного цукру;
- 50 г яйця;
- 5 г розпушувача;
- 70 г кокосової клітковини (шрот, макуха);
- 20 г порошку какао;
- 1 г солі
Печиво "Улюблене"
- 150 г чорного шоколаду;
- 70 г тростинного цукру;
- 100 г вершкового масла;
- 80 г цукрової пудри;
- 50 г яйця;
- 5 г розпушувача;
- 150 г обсмажених горіхів (мигдаль, фундук, волоський горіх);
- 1 г солі;
- 200 г борошна
Брауні Печиво
- 200 г чорного шоколаду;
- 50 гр вершкового масла;
- 100 г яєць;
- 100 г цукру;
- 100 гр муки;
- 5 гр розпушувача;
- 1 г солі
Далі Єлизавета Глинська відзначила кілька нюансів, які стануть у нагоді у приготуванні печива "Брауні". Потрібно використовувати шоколад з % вмісту олії какао 56%. І чим вищий буде цей відсоток, тим густіше тісто. Коли вся маса охолоне, можна за бажанням додати горіхи, або шоколадні дропси.
Нагадаємо про хрусткі драники з гарбуза: рецепт "ледачого" сніданку.
Раніше ми повідомляли про гарбузову "Зебру" під гарячий чай: рецепт найкращого пирога, який рекомендую робити всім.