Відома українська кондитерка Єлизавета Глинська, а також переможниця та суддя кулінарного проекту "МастерШеф", Єлизавета Глинська досить часто радує шанувальників різними публікаціями.

На цей раз вона вирішила поділитися кількома рецептами печива. Пост з'явився на її сторінці у соціальній мережі Instagram, де регулярно публікує різні рецепти неймовірно смачних страв. Шанувальники діляться ними, а також готують самостійно на кухні, тому можна зробити висновок, що це дійсно смачно.

Ліза Глінська. Фото: Youtube

Єлизавета Глинська зазначила, що осінь на неї діє так, що хочеться постійно солодкого, щоби підняти трохи настрій. Саме із цього приводу вона й зібрала шанувальників у новій публікації.

Для того, щоб кожен підібрав собі те, що йому справді подобається, кондитер залишила одразу чотири рецепти.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Мармурове шоколадне печиво

  • 150 г борошна;
  • 150 г цукрової пудри;
  • 100 г яєць;
  • 50 г какао-порошку;
  • 50 г вершкового масла (82%);
  • 6 г розпушувача;
  • сіль

    Печиво, фото: Instagram

Для декору:

- 50 г цукрової пудри

Шоколадне печиво без борошна

  • 100 г чорного шоколаду;
  • 50 г кокосового масла;
  • 100 г тростинного цукру;
  • 50 г яйця;
  • 5 г розпушувача;
  • 70 г кокосової клітковини (шрот, макуха);
  • 20 г порошку какао;
  • 1 г солі

Печиво, фото: Instagram

Печиво "Улюблене"

  • 150 г чорного шоколаду;
  • 70 г тростинного цукру;
  • 100 г вершкового масла;
  • 80 г цукрової пудри;
  • 50 г яйця;
  • 5 г розпушувача;
  • 150 г обсмажених горіхів (мигдаль, фундук, волоський горіх);
  • 1 г солі;
  • 200 г борошна

    Печиво, фото: Instagram

Брауні Печиво

  • 200 г чорного шоколаду;
  • 50 гр вершкового масла;
  • 100 г яєць;
  • 100 г цукру;
  • 100 гр муки;
  • 5 гр розпушувача;
  • 1 г солі

    Печиво, фото: Instagram

Далі Єлизавета Глинська відзначила кілька нюансів, які стануть у нагоді у приготуванні печива "Брауні". Потрібно використовувати шоколад з % вмісту олії какао 56%. І чим вищий буде цей відсоток, тим густіше тісто. Коли вся маса охолоне, можна за бажанням додати горіхи, або шоколадні дропси.

Нагадаємо про хрусткі драники з гарбуза: рецепт "ледачого" сніданку.

Раніше ми повідомляли про гарбузову "Зебру" під гарячий чай: рецепт найкращого пирога, який рекомендую робити всім.