Відома українська блогерка та кулінар Ольга Матвій поділилася рецептом неймовірно смачного торта, який можна швидко приготувати на кухні. Як спекти медовик лише за півгодини.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету телеканалу 1+1 у програмі "Твій день", де українцям щодня дають поради, розповідають про новини, а також діляться неймовірно смачними рецептами.

На цей раз заговорили про десерти, а саме про такий торт, як медовик. За словами Ольги Матвій, його можна приготувати всього за півгодини, а кількість інгредієнтів приємно здивують.

Рецепт Медовика, фото: скріншот з відео

Для того, щоб приготувати цей десерт, вам знадобляться такі складові:

Популярні новини зараз

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту

Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Показати ще
  • 300 г вершкового масла;
  • 300 г цукрової пудри;
  • 400 г пісочного печива;
  • 400 г борошна;
  • 180 г цукру;
  • 3 л сметани 20%;
  • 5 уп. загусника для сметани;
  • 4 ст. л. меду;
  • 2 ч. л. соди;
  • 4 шт. яйця;
  • 1 уп. ванільного цукру.

Олію, мед та сметану спочатку потрібно розчинити, і помішувати все це в каструлі. Далі туди додаємо по 1 яйцю, і 2 половники борошна, після чого розподілити на 2 вистелених пергаментом листа 30х40см.

Рецепт Медовика, фото: скріншот з відео

Випікаємо все це за 180 градусів по 10 хвилин, розрізаєте коржі навпіл, і звільняєте від пергаменту.

Перед цим потрібно відрізати по 1 сантиметру кромку, адже вона знадобиться вам. Її з печивом подрібнюєте у блендері та прикрашаєте торт.

Рецепт Медовика, фото: скріншот з відео

Змащувати коржі потрібно спеціальним кремом, для якого потрібно змішати сметану, цукрову пудру, загусник та ваніль. Виходить надзвичайно смачно, а головне - швидко.

Нагадаємо про хрусткі драники з гарбуза: рецепт "ледачого" сніданку.

Раніше ми повідомляли про гарбузову "Зебру" під гарячий чай: рецепт найкращого пирога, який рекомендую робити всім.