Якщо ви хочете смачно і ситно поїсти, не витративши багато часу на приготування вечері, цей рецепт для вас. Куряче філе під цим чудовим соусом підкорить серце та шлунок будь-якого чоловіка.

Рецепт найсмачнішої вечері підказав український фуд-блогер Mil Alexx на своєму YouTube каналі. На приготування потрібно близько 50 хвилин, включаючи час на запікання в духовці.

Запечена грудка під соусом, скріншот

Інгредієнти:

  • 4 курячих філе - 800-1000 г
  • сіль, перець, паприка, борошно
  • 15 г олії для смаження

Для соусу:

Популярні новини зараз

Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав

Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця

Показати ще
  • 300 г грибів
  • 200 г цибулі
  • 2-3 зубчики часнику
  • 250 г вершків (15%) + 250 г води або бульйону
  • сіль, перець, паприка
  • 2-3 ч. л крохмалю
  • трохи зелені
  • 120 г моцарели

Як приготувати:

Очистіть куряче філе. Приправте спеціями – сіль, перець, паприка. Добре обтираємо руками з усіх боків, і потім обвалюємо у борошні. На олії, на середньому вогні обсмажте до золотистості з обох боків, і перекладіть форму для випічки.

На олії, що залишилася, обсмажте цибулю 4 хв. Додайте часник і гриби і смажте на великому вогні 7 хв до випаровування води з грибів, регулярно перемішуючи. Зменшуємо вогонь. Вливаємо вершки та воду (або краще бульйон, з ним смачніше). Додаємо сіль, перець, паприку та крохмаль для загущення.

Готуємо соус близько 7 хв до легкого загусання. Переливаємо його поверх м'яса. За бажанням присипте трохи зеленню. Зверху натираємо моцарелу і відправляємо до духовки при 180 градусах на 25 хв і готове.

Нагадаємо, зайві кілограми підуть непомітно: як приготувати смачну піцу для схуднення.

Раніше ми писали про те, що смачніше м'яса: рецепт ніжних та соковитих баклажанів із сиром

Як повідомляв Знай.ua, ніжний гарбузовий чізкейк: відома страва з українськими нотками